Άρης: Στους παίκτες οι εισπράξεις του ντέρμπι
Μήνες έχουν οι ποδοσφαιριστές του Άρη να δουν το χρώμα του χρήματος και γι’ αυτό η διοίκηση αποφάσισε να τους διαθέσει τα έσοδα από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.
Το παιχνίδι με τον «Δικέφαλο» είναι το τελευταίο καλό παιχνίδι φέτος για τους «κίτρινους» και αναμένεται να γεμίσει το «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Λάμπρος Σκόρδας έχει δεσμευτεί σε συζήτηση που είχε με τους αρχηγούς, πως το σύνολο των εισπράξεων θα πάνε στους παίκτες.
Μόνο όσοι πληρώνονται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, οι Τάτος, Μανιάς, Πουλίδο, Αγκάνθο και Διούδης, παίρνουν συχνά χρήματα, ενώ οι υπόλοιποι βρίσκονται σε οριακό σημείο. Οι «κίτρινοι» έχουν να εισπράξουν δόση από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ενώ έκτοτε έχουν λάβει κάποια μικροποσά ως έναντι. Σύμφωνα με τον Σκόρδα, η προηγούμενη διοίκηση είχε εκχωρήσει όλα τα έσοδα σε άλλες υποχρεώσεις και απομένουν ελάχιστα για τους παίκτες.