ΠΑΟΚ: Μικρές εκπλήξεις στην αποστολή

Ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με τον Χουμπ Στέφενς να ανακοινώνει την αποστολή, από την οποία δε έλειψαν οι εκπλήξεις.

ΠΑΟΚ: Μικρές εκπλήξεις στην αποστολή

Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις χαμηλής επιβάρυνσης με τη μπάλα και εξάσκηση στις στημένες φάσεις. Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο και ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, μένοντας έξω από την αποστολή. Εκτός έμειναν ακόμη οι Λόπεθ, Ολίσε και Γεωργιάδης, αλλά και ο Σκόνδρας.

Στη 18άδα του ΠΑΟΚ συμμετέχουν οι: Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Κατσικάς, Βίτορ, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Λούκας, Στοχ, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Νέτσιντ. Η αποστολή θα συγκεντρωθεί στο γήπεδο της Τούμπας το πρωί της Κυριακής στις 11:30 και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο Μακεδονία Palace.