Να «κλειδώσει» πρόκριση στο ντεμπούτο Φάμπρι

Μπορεί τα διοικητικά και οι σαρωτικές αλλαγές στην ομάδα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο «τριφύλλι», ωστόσο υπάρχει και η σημερινή αναμέτρηση (9/01, 20.00 Οnsports/OTE Sport 3) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο τον Πλατανιά, για το μοναδικό στόχο που έχει απομείνει φέτος στους «πράσινους».

Να «κλειδώσει» πρόκριση στο ντεμπούτο Φάμπρι

Με τον Φαμπριθιάνο Γκονθάλες να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο του Παναθηναϊκού και το κλίμα να μην είναι ιδιαίτερα θετικό, οι παίκτες καλούνται να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στα αγωνιστικά και να περισώσουν ό,τι μπορεί πια να σωθεί με τη νίκη και μάλιστα με σκορ ασφαλείας να αποτελεί γι’ αυτούς μονόδρομο.

Εξάλλου, η παρουσία του νέου τεχνικού την ίδια στιγμή που ακούγεται ότι η πάρτα της... εξόδου δεν έχει κλείσει, είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, αφού περνούν από «εξετάσεις» τόσο από τον προπονητή όσο και από τη διοίκηση.

Ενα επιπλέον κίνητρο είναι ο ίδιος ο αντίπαλος, αφού από την ήττα στα Χανιά από τον Πλατανιά ξεκίνησε ουσιαστικά ο κατήφορος της ομάδας, οπότε λογικό είναι να θέλει να πάρει μια άτυπη ρεβάνς.

Εξάλλου, μια νίκη θα επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα που αυτή τη στιγμή είναι το κύριο ζητούμενο, πέρα βέβαια από τον στόχο του κυπέλλου που θεωρείται εκ των ουκ άνευ.

Η αποστολή των «πράσινων» για το σημερινό παιχνίδι

Από την πλευρά του ο Πλατανιάς βλέπει απέναντί του μια μεγάλη πρόκληση, ωστόσο το γεγονός ότι «καίγεται» για βαθμούς στο πρωτάθλημα μπορεί να βάλει το σημερινό παιχνίδι σε δεύτερη μοίρα.

Αλλωστε μετά το ματς κυπέλλου ακολουθεί το κρίσιμο παιχνίδι στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό και οφείλει να σκεφτεί κυρίως αυτό.

Στην προσπάθειά του κόντρα στους «πράσινους» θα έχει τέσσερις ηχηρές απουσίες, αφού θα αποσιάσουν οι Γιακουμάκης, και Δημήτρης που είναι τραυματίες, ο τιμωρημένος Ουντότζι και ο Ουκάρ για μη αγωνιστικούς λόγους. Στην αποστολή ωστόσο μετέχει ο νεοαποκτηθείς Τετέ.

Η αποστολή των Χανιωτών για το σημερινό ματς



COMMENTS