Κόντης: «Ο Τριτσώνης έχει πρόβλημα με τον Άρη»

Κόντης: «Ο Τριτσώνης έχει πρόβλημα με τον Άρη»

Δριμύ κατηγορώ προς τον Σταύρο Τριτσώνη απηύθυνε ο Γιάννης Κόντης σε συνέντευξή του.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM» για την διακοπή του αγώνα των «κίτρινων» με τον Αστέρα Τρίπολης, υποστήριξε πως ο Αθηναίος διαιτητής έχει πρόβλημα με τον Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στο χρονικό της διακοπής.

«Πιστεύω ότι η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης είναι λεπτομερής και περιγράφει τα συμβάντα αυτής της υπόθεσης ακριβώς όπως έχουν. Φυσικά κανείς δεν θα επιχειρήσει να νομιμοποιήσει αυτόν που πέταξε το μπουκάλι αλλά τόσο πριν όσο και μετά από την διακοπή δεν είχε συμβεί απολύτως τίποτε στο γήπεδο. Προσωπικά πίστευα ότι μετά την διακοπή ειδικά και αφού θα ήταν δεδομένη η τιμωρία της ομάδας, ο κόσμος θα αντιδρούσε άσχημα και θα κάναμε 5 ώρες να φύγουμε από το γήπεδο. Τελικά τίποτε απολύτως δεν έγινε και ο κ. Τριτσώνης έφυγε με δύο αστυνομικούς μόλις συμπλήρωσε το φύλλο αγώνα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Κόντης.

Και συνέχισε: «Αισθάνομαι μια κοροϊδία από την συμπεριφορά του διαιτητή, μας είπε να εκκενώσουμε την θύρα 2 για να γίνει το παιχνίδι και μόλις το κατορθώσαμε, μας είπε ότι διακόπτει το παιχνίδι. Στα αποδυτήρια πήγαν όσοι ήταν διαπιστευμένοι και έγινε ήρεμη συζήτηση, σε καλό κλίμα, όχι με απειλές κτλ και ενώ αρχικά ζήτησε να αδειάσει η θύρα 2 για να συνεχιστεί το παιχνίδι μετά άλλαξε γνώμη. Η βοηθός πράγματι δέχθηκε το μπουκάλι αλλά θεωρώ ότι αντέδρασε υπερβολικά, έπεσε θεατρικά στο έδαφος λες και την χτύπησε χειροβομβίδα ή μπαζούκας ενώ αμέσως μετά πήγε περπατώντας στο κέντρο του γηπέδου και μετά έφυγε τρέχοντας με τους υπόλοιπους για τα αποδυτήρια. Λίγο αργότερα μου είπε ο παρατηρητής του αγώνα, ο κ. Νταμπώσης ότι θα γίνει το παιχνίδι μόλις εκκενωθεί η θύρα 2 γιατί το ζήτησε ο διαιτητής. Μέχρι να αδειάσει η κερκίδα οι διαιτητές παρέμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια και μόλις τους ειδοποιήσαμε ότι μπορεί να αρχίσει πάλι ο αγώνας καθώς άδειασε η θύρα 2, μας είπε ότι διακόπτει οριστικά τον αγώνα».

Αναφορικά με την αντίδραση του Άρη, απάντησε: «Για αυτό το λόγο λοιπόν καταθέσαμε ένσταση αντικανονικής διακοπής του αγώνα, το παιχνίδι δεν έπρεπε να διακοπεί ούτε με βάση όσα έγιναν, ούτε με βάση όσα μας είπε αρχικά ο διαιτητής. Το έχει αναλάβει το νομικό μας τμήμα και δεν μπορώ να πω περισσότερα για αυτό. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε νομικά όσα γράφονται στο φύλλο αγώνα, και με όπλο να είσαι στο γήπεδο, αν δεν το γράφει το φύλλο αγώνα δεν ισχύει. Είπαμε πάντως στον διαιτητή ότι αυτό που κάνει είναι κοροϊδία προς όλους, προς τον Άρη, τον κόσμο, την λίγκα, προς όλους αλλά αυτός αρκέστηκε πάλι σε ένα ξερό «όχι, δεν θα γίνει το παιχνίδι». Έγραψε δε στο φύλλο αγώνα ότι η κυρία επόπτης χτύπησε και είχε ψυχολογικό πρόβλημα να συνεχίσει το παιχνίδι, εμείς δεν στεκόμαστε σε όσα γράφει το φύλλο αγώνα αλλά σε όσα μας είπε και έκανε ο διαιτητής και η επόπτης.

Μάλιστα ακόμη και ο αθλητικός εισαγγελέας που επενέβη αυτεπάγγελτα, θεώρησε υπερβολικούς τους ισχυρισμούς της κυρίας ότι είχε χτυπήσει και της ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή και τώρα περιμένουμε την επίσημη έκθεση για να δούμε αν είχε χτυπήσει και πόσο σοβαρά ήταν. Προσωπικά θεωρώ ότι δεν υπήρχε τραύμα και η διακοπή του αγώνα ήταν προσχηματική. Δεν ξέρω αν πονούσε και πόσο η κυρία αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει μια αντιπάθεια προς τον Άρη από τον κ. Τριτσώνη και βρήκε την ευκαιρία να δημιουργήσει πρόβλημα. Διόγκωσε το γεγονός αυτό με την κυρία και διέκοψε το παιχνίδι ενώ σε ανάλογη περίπτωση φώναζε στον βοηθό του να σηκωθεί για να συνεχίσουν το παιχνίδι. Κάναμε πάντως την ένσταση για αντικανονική διακοπή και πλέον θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει»

Τέλος, ο Γιάννης Κόντης, υποστήριξε: «Λέω ότι ο κ. Τριτσώνης έχει πρόβλημα με τον Άρη πολύ απλά γιατί κρίνουμε την συμπεριφορά του σε άλλους και στον Άρη σε ανάλογες περιπτώσεις και είναι σαφές ότι έχει πρόβλημα. Επίσης, έχουμε δει κατά καιρούς να καίγονται ποδοσφαιριστές, μπουκάλια γυάλινα να χτυπούν ποδοσφαιριστές, καρέκλα να πέφτει σε επόπτη πρόσφατα και να τραυματίζει σοβαρά επόπτη και η ομάδα δεν τιμωρήθηκε απλά έχασε το παιχνίδι αλλά έτσι είναι, πάντα από τον Άρη ξεκινά η κάθαρση».



Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved