Το επόμενο βήμα για Παναθηναϊκό και επενδυτές

Το επόμενο βήμα για Παναθηναϊκό και επενδυτές

Η πιστοποίηση των εγγράφων, που έχει στη διάθεσή της η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, είναι το επόμενο βήμα για την είσοδο του Παναθηναϊκού στην τελική ευθεία της αλλαγής ιδιοκτησίας. Έτοιμοι να έρθουν στην Αθήνα οι Σαουδάραβες. Φήμες για δύο εταιρείες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

{textlink02}

Ο Αλ Σαούντ… μας τελείωσε, όπως υποστηρίζει και ο Βλάσης Τσάκας που δηλώνει μάλιστα απογοητευμένος από τη στάση που κράτησε ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, ωστόσο οι εγγυήσεις και τα τραπεζικά έγγραφα που έφτασαν στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται τελικά να μπει σε νέα εποχή, άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Σαουδική Αραβία.

Πιστοποίηση από ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Τα έγγραφα από την National Commercial Bank of Saudi Arabia πράγματι έχουν φτάσει στα χέρια του μεγαλομετόχου των «πρασίνων» και πλέον για να προχωρήσει σε τελικές διαπραγματεύσεις θα τα πιστοποιήσει μέσω του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και θα πει το «ΟΚ» για τις εγγυήσεις που έχει στα χέρια του και αφορούν τη δέσμευση των 15 εκατ. ευρώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού αλλά και την επένδυση άλλων 55 εκατ. ευρώ στη συνέχεια.

Έτοιμοι για άφιξη στην Αθήνα

Όταν αυτό συμβεί θα έρθουν στην Αθήνα οι υποψήφιοι επενδυτές για τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη έτσι ώστε να μπει στην τελική ευθεία η αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στον Παναθηναϊκό. Ήδη οι πρώτες πληροφορίες για το επενδυτικό fund αναφέρουν πως έχουν έτοιμη πρόταση για το μεσοδιάστημα της αλλαγής σκυτάλης στην ΠΑΕ και πως είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να έρθουν στην Ελλάδα για να προχωρήσουν το θέμα.

Αλλαγή δικηγόρου

Αυτό επιβεβαιώνεται κα από το γεγονός ότι έχει υπάρξει ήδη αλλαγή στο νομικό εκπρόσωπο των Σαουδαράβων. Με το που «τελείωσε» οριστικά ο Αλ Σαούντ, την ίδια ώρα σταμάτησε και η όποια συζήτηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη με τον πληρεξούσιο δικηγόρο του, Παναγιώτη Πετρόπουλο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως την υπόθεση θα χειριστεί συνεργάτιδά του, που ήδη έχει αρχίσει να κάνει τις πρώτες επαφές με την άλλη πλευρά.

Φήμες για δύο εταιρείες

Τέλος, σήμερα (15/12) είναι πολύ πιθανό να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις εταιρείες που έχουν στην κατοχή τους οι υποψήφιοι επενδυτές, που φέρονται να είναι και διάδοχοι του πρόσφατα εκλιπόντος διαδόχου του θρόνου Αμπντούλ Αζίζ. Σύμφωνα με κάποια σενάρια μια από αυτές τις εταιρείες είναι οι Al Qudra Sports Management που είναι η μοναδική στη Σαουδική Αραβία που διαχειρίζεται αθλητικές εγκαταστάσεις και συνδέεται άμεσα με το πρότζεκτ του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Στην εν λόγω εταιρεία υπάγονται και 40 αθλητικοί σύλλογοι και 850 επαγγελματίες αθλητές, χωρίς να επιβεβαιώνεται ωστόσο ότι αυτή είναι πίσω από τους επενδυτές. Παράλληλα, υπάρχει και η φημολογία που θέλει την F6 Sports Management & Investment να είναι η εταιρεία των επενδυτών, ωστόσο ούτε αυτή επιβεβαιώνεται. Μέχρι σήμερα, πάντως, δραστηριοποιείται στην παροχή αθλητικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στον αραβικό κόσμο και έχει στόχο να εξαπλωθεί και στον υπόλοιπο πλανήτη.

Άγριο φονικό στα Τρίκαλα: Έσφαξε τη γυναίκα του μετά από καβγά
Άγριο φονικό στα Τρίκαλα: Έσφαξε τη γυναίκα του μετά από καβγά
Μας πληρώνει η Λάχτι
Μας πληρώνει η Λάχτι
Αυτός ήταν ο Χάρρυ Κλυνν, που «έφυγε» στα 78 του χρόνια
Αυτός ήταν ο Χάρρυ Κλυνν, που «έφυγε» στα 78 του χρόνια
ΠΑΟΚ: Ενίσχυση από το Βέλγιο!
ΠΑΟΚ: Ενίσχυση από το Βέλγιο!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies
Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης