Στον Παναιτωλικό ο Κελαϊδής

Στον Παναιτωλικό ο Κελαϊδής

Το μεγάλο άλμα στην καριέρα του κάνει ο Αντώνης Κελαϊδής, ο οποίος αφήνει την Επισκοπή για τον Παναιτωλικό.

Ο 18χρονος γκολκίπερ προέρχεται από τις ακαδημίες του ρεθυμνιώτικου συλλόγου και τα τελευταία χρόνια είχε προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα.

Η ανακοίνωση της Επισκοπής αναφέρει:

«Ο ποδοσφαιριστής την ομάδας μας Αντώνης Κελαϊδής θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΠΑΕ Παναιτωλικός. Το Δ.Σ. το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του εύχονται υγεία και καλή επιτυχία στην μεγάλη προσπάθεια του για να πραγματοποιήσει το όνειρο του».

Ο Κελαϊδής αφού υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα στις 8 Ιουλίου. Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Επισκοπής, επισήμανε: «Ευχαριστώ την Επισκοπή και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια. Μεγάλο ευχαριστώ και στον Πρόεδρο κ. Νικολιδάκη και το όλο το Δ.Σ. για τα όλα όσα μου προσέφεραν τα τελευταία χρόνια που παίζω ποδόσφαιρο. Πάω σε μια ομάδα Super League κάνοντας ένα βήμα παραπάνω για να προσπαθήσω να φτάσω το όνειρο μου. Εύχομαι η Επισκοπή να έχει πάντα επιτυχίες και στους ανθρώπους της ομάδας να συνεχίσουν την μεγάλη προσπάθεια που κάνουν για να πετύχουν την άνοδο γιατί τους αξίζει».



ΑΕΛ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Πανσερραϊκό
ΑΕΛ: Η αποστολή για τον «τελικό» με τον Πανσερραϊκό
Πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο: Το γιόρτασαν οι φίλοι του ΟΦΗ στην Κρήτη!
Πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο: Το γιόρτασαν οι φίλοι του ΟΦΗ στην Κρήτη!
Κύπελλο Ελλάδας: Το σήκωσε ο ΟΦΗ - Η απονομή και η «χρυσή βίβλος»
Κύπελλο Ελλάδας: Το σήκωσε ο ΟΦΗ - Η απονομή και η «χρυσή βίβλος»
Euroleague: Οι 28 διαιτητές των playoffs
Euroleague: Οι 28 διαιτητές των playoffs
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved