Προσφυγή ο Πετράς
Ο Παναγιώτης Πετράς κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του από την περασμένη σεζόν.
Ο Κρητικός μέσος δεν άντεξε να περιμένει και κινήθηκε νομικά κατά της κυανόλευκης ομάδας ώστε να εξασφαλίσει τα χρωστούμενα.
Ενεργοποίηση τιμωρίας από Σαπαλίδη
Το αίτημα της τιμωρίας και της αφαίρεσης βαθμών ενεργοποίησε ο ποδοσφαιριστής Σταμάτης Σαπαλίδης κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου. Το ποσό που του οφείλει η ΠΑΕ ανέρχεται στα 12.232 ευρώ και μέχρι να επιδοθεί στον ποδοσφαιριστή ισχύει η τιμωρία της ομάδας. Βέβαια αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις για να επιβληθεί η ποινή. Να θυμίσουμε ότι ο Σταμάτης Σαπαλίδης αγωνίστηκε στη Νίκη τη σεζόν 2009-2010 και έπαιξε σε 18 αγώνες πρωταθλήματος πετυχαίνοντας δύο γκολ.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του Τακτικού Διαιτητική Δικαστηρίου της ΕΠΟ: «Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την αίτηση του ποδοσφαιριστή Σταμάτη Σαπαλίδη κατά της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Π.Α.Ε. Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ». Ενεργοποιεί τις επιβληθείσες δυνάμει της υπ’ αριθμ. 72/2011 απόφασης του παρόντος Δικαστηρίου ποινές εις βάρος της καθής. Επιβάλλει στην καθής: α) την ποινή της κατακύρωσης αγώνα υπέρ αντιπάλου, και για όλους τους αγώνες του αντίστοιχου με την εκάστοτε κατηγορία της, ελληνικού πρωταθλήματος, στους οποίους θα συμμετέχει η καθής Π.Α.Ε. από 21/06/2011 κι εφεξής, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του τελεσιδίκως επιδικασθέντος ποσού των δώδεκα χιλιάδων διακοσίων τριάντα δύο ευρώ (12.232,00€), με το νόμιμο τόκο, κατά τα ειδικότερα διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό και διατακτικό της υπ’ αριθμ. 328/2010 απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., από τότε που κάθε ένα κονδύλι κατέστη ληξιπρόθεσμο και απαιτητό, καθώς και του ποσού των τριακοσίων ευρώ (300,00€) για τη δικαστική δαπάνη του και β) την ποινή της αφαίρεσης δυο βαθμών».
ΒΟΛΟΣ: Αγγελική Θανασούλη