«Είμαστε μία γροθιά»!
Την αγανάκτησή του για δημοσιεύματα που «είναι εκ του πονηρού» εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ με προσωπική του δήλωση στην ιστοσελίδα της ομάδας απαντά στα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ριζικές αλλαγές του ποδοσφαιρικού τμήματος της Παναχαϊκής σε περίπτωση ανόδου και τονίζει ότι σκοπός αυτών είναι να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες.
Η προσωπική δήλωση του Αλέξη Κούγια:
«Θέλω να εκφράσω την αγανάκτηση μου για δημοσιεύματα του τοπικού τύπου των Πατρών σύμφωνα με τα οποία είτε ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης είτε εγώ προσωπικά έχουμε σκοπό, σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην Βʼ Εθνική, να προβούμε σε ριζικές αλλαγές των ποδοσφαιριστών.
Θέλω να δηλώσω κατηγορηματικά ότι τόσο ο προπονητής Ηλίας Φυντάνης όσο και εγώ προσωπικά θεωρούμε το υπάρχον ποδοσφαιρικό δυναμικό της ομάδας μας το καλύτερο αγωνιστικά και ηλικιακά που υπάρχει στην Ελλάδα σε όλες τις κατηγορίες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και δεν έχουμε καμία διάθεση να το αλλάξουμε.
Όλα αυτά τα δημοσιεύματα είναι εκ του πονηρού, προέρχονται από εχθρούς της ομάδας , που προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή να αποπροσανατολίσουν τους παίκτες και να μην επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Πρέπει να καταλάβουνε όλοι και κυρίως οι «γνωστοί» δημοσιογράφοι ότι παίκτες, προπονητές, υπάλληλοι και διοίκηση είμαστε όλοι μια οικογένεια και μια γροθιά».