Συνεχίζει ακάθεκτη… η Παναχαϊκή
Με δύο τέρματα των Ουρτάδο και Δαμιανίδη η «Κυρία» της Αχαΐας παρέμεινε στην κορυφή του Νοτίου Ομίλου της Football League 2.
64 λεπτά έπρεπε να περιμένουν οι 7.000 φίλαθλοι της Παναχαϊκής, στο γήπεδο της Αγυιάς για να δουν την ομάδα τους να ανοίγει το σκορ με ένα δυνατό σουτ του Ουρτάδο.
Με την Παναχαϊκή να πιέζει και τον Απόλλωνα Σμύρνης να αμύνεται σθεναρά, οι φάσεις που δημιουργήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες και έλαβαν χώρα αποκλειστικά μπροστά από τα καρέ του Κόη.
Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τα πνεύματα οξύνθηκαν μεταξύ των ανθρώπων της Παναχαϊκής και του πάγκου των φιλοξενουμένων με να ανέβουν επικίνδυνα οι τόνοι στον αγωνιστικό χώρο και να χρειαστεί η επέμβαση μιας διμοιρίας των ΜΑΤ.
Το μάτς για την Παναχαϊκή μοιάζει να ξεκλείδωσε μετά από την αποβολή του Κύργια, καθώς μετά από δύο λεπτά ο Ουρτάδο με ξερό σουτ άνοιξε το σκορ. Το δεύτερο τέρμα για τους Αχαιούς ήρθε στο 86ο λεπτό με σουτ του Δαμιανίδη.
Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα λεπτό προς λεπτό ΕΔΩ