Εκτός ο Συρίγος με Κόρινθο
Ο Σταμάτης Συρίγος θα είναι ο μοναδικός απόντας του Απόλλωνα Σμύρνης, στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης (30/3), με την Κόρινθο.
Ο 37χρονος μέσος, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή Ψαχνών, που έγινε την Τετάρτη (23/3), αντίκρισε κόκκινη κάρτα, κι έτσι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Από κει και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Νίκου Καρούλια.
Ο Βλάχος έχει σημπληρώσει κάρτες, αλλά θα εκτίσει την ποινή τν δύο αγωνιστικών, στα παιχνίδια με τον ΠΑΟ Ρουφ και την Αγία Παρασκευή.
Όσο για τους Ρούσση και Κωνσταντίνου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, στην προπόνηση του Σαββάτου (26/3), γυμνάστηκαν ατομικά. Η κατάστασή τους ωστόσο, δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο πρώτος στην προπόνηση της Πέμπτης (24/3) δέχτηκε χτύπημα στη φτέρνα, ενώ ο δεύτερος έχει ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό.
Το πρόγραμμα της Κυριακής (27/3), περιλαμβάνει προπόνηση στις 12 το μεσημέρι, στο γήπεδο της Ριζούπολης.