Καρυπίδης: «Αφεντικό με την Ηράκλεια η Αναγέννηση»

Καρυπίδης: «Αφεντικό με την Ηράκλεια η Αναγέννηση»

Τον πρώτο λόγο για παραμονή στον Βόρειο Όμιλο της Football League 2 στα μπαράζ με τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας έχει ο Οδυσσέας Αναγέννησης Σερρών, σύμφωνα με τον Δημήτρη Καρυπίδη.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών και τόνισε πως στην αρχή της σεζόν πίστευε πως η ομάδα θα μπορούσε να πετύχει εύκολα τη σωτηρία, αλλά ακόμη και έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα είναι αισιόδοξος, θεωρώντας πως η Αναγέννηση έχει το πάνω χέρι του Νομού.

«Ήταν αναμενόμενο να μη το πιστεύει κανείς ότι θα τα καταφέρουμε. Τα πράγματα ήταν δύσκολα εντός και εκτός γηπέδου. Δεν αφήσαμε τίποτα στην τύχη και καταφέραμε τουλάχιστον αυτό. Να πάμε στα μπαράζ και να παλέψουμε. Δεν αρμόζει αυτό στην Αναγέννηση, αλλά τουλάχιστον κάτι είναι και αυτό», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Καρυπίδη.

Για τη δύσκολη προσπάθεια παραμονής: «Όταν ήρθα πίστευα ότι θα σωθούμε πιο άνετα αλλά δεν υπολόγιζα αρκετά πράγματα. Έχουμε φτάσει σε δύσκολη οικονομική κατάσταση. Όλη η χώρα βέβαια, αλλά είναι πιο δύσκολο όταν μιλάμε για ένα χωριό που στηρίζει μια ομάδα. Ήρθα να βοηθήσω το χωριό μου, το σπίτι μου και τα νεαρά παιδιά. Έχει μέταλλο ο Οδυσσέας και αυτό μεταφέρεται σε όποιον ποδοσφαιριστή φοράει αυτή τη φανέλα».

Για τους νέους παίκτες: «Έχουμε πολλούς νέους... Τριανταφυλλάκους στην Αναγέννηση και προσπαθούμε να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται αυτά τα παιδιά. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα».

Για τα μπαράζ παραμονής με την Ηράκλεια: «Λόγω της έντασης του παιχνιδιού με τον Τηλυκράτη δέχθηκα μια κίτρινη και θα απουσιάσω. Θα είναι δύσκολο να είμαι εκτός αλλά τα παιδιά θα παλέψουν. Όπως και με τη Σκύδρα και με τον Τηλυκράτη θα δώσουμε μάχη. Η Ηράκλεια είναι χρόνια που δε μπορεί να κερδίσει αυτή την ομάδα όποιον ποδοσφαιριστή και αν έχει το ρόστερ της. Το αφεντικό στο Νομό είναι η Αναγέννηση. Δε το λέω μόνο για φέτος. Ο Εθνικός Γαζώρου είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έχει κάνει, είναι πολύ υγιές σωματείο αλλά για τις Σερραϊκές ομάδες η Αναγέννηση μετά τον Πανσερραϊκό είναι το αφεντικό του Νομού. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτό τον αγώνα με την Ηράκλεια. Είναι ένα παιχνίδι και αυτός που το θέλει πραγματικά θα το πάρει».

Για μια πιθανή παραμονή της ομάδας: «Αν περάσουμε έχουμε και το παιχνίδι με την Προοδευτική. Θα τα δώσουμε και εκεί όλα. Θα είναι άθλος αν μείνουμε. Υπάρχει τεράστια αγάπη από τον κόσμο. Η διοίκηση κάνει ότι μπορεί και ελπίζω πως αυτή η ομάδα θα παραμείνει».



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved