«Στόχος μας τα ημιτελικά»
Αισιόδοξος είναι ο συνεργάτης του Λεωνίδα Βόκολου, Παναγιώτης Μολακίδης για την πορεία της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του EURO 2011.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ, επισήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα τυχεροί, καθώς κληρωθήκαμε σε ένα βατό όμιλο. Κατά την άποψή μου, όλες τις ομάδες που προκρίθηκαν φέτος στα τελικά του EURO μπορούμε να τις αντιμετωπίσουμε στα ίσια, ειδικά με δεδομένο πως η περσινή πρωταθλήτρια Γαλλία βρίσκεται εκτός φάσης. Πέρα απ’ αυτό, η φετινή Εθνική Νέων απαρτίζεται από πολύ δυνατούς και άξιους παίκτες, οι οποίοι, όπως έχουν αποδείξει, δίνουν την ψυχή τους σε κάθε αγώνα.
Παράλληλα, είναι πολύ βοηθητικό το γεγονός ότι όλοι είμαστε πολύ δεμένοι και πραγματικά νοιαζόμαστε και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Αρχικός μας στόχος είναι η καλή πορεία στη φάση των ομίλων και η πρόκριση στα ημιτελικά. Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το τι μπορούμε να καταφέρουμε, πάντα με σοβαρότητα και πειθαρχία».
Οι προπονήσεις των Νέων συνεχίζονται χωρίς προβλήματα για τον Βόκολο που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.