Πρώτη η Τζαμάικα
Έστω και με αυτογκόλ του αντίπαλου τερματοφύλακα, η Τζαμάικα κέρδισε με 1-0 την Ονδούρα και τερμάτισε πρώτη στο δεύτερο όμιλο του Gold Cup.
Στο 36ο λεπτό, λοιπόν, ένα κοντινό σουτ του Ράιν Τζόνσον των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς προσέκρουσε στο δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα, αφού πρώτα βρήκε στον Νόελ Βαλαντάρες, που χρεώθηκε το αυτογκόλ. Πάντως, ο τερματοφύλακας πήρε το «αίμα του πίσω» στο 72ο λεπτό, όταν απέκρουσε πέναλτι του Τζόνσον!
Η Ονδούρα απώλεσε τον στόχο της πρώτης θέσης, αλλά τουλάχιστον κράτησε την δεύτερη, αφού ευνοήθηκε στην ισοβαθμία με την Γουατεμάλα. Μάλιστα έμαθε ήδη πως θα αντιμετωπίσει τον Κόστα Ρίκα στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, η Τζαμάικα θα αντιμετωπίσει τον δεύτερο από το τρίτο όμιλο, ο οποίος ολοκληρώνεται αύριο.
Ονδούρα: Βαλαντάρες, Γκαρσία, Σαμπιγιόν, Γκαρσία, Τσάβεζ, Μπλάνκο, Ντελγάδο (76’ Χ. Μαρτίνεζ), Εσκομπάρ, Χ. Αρν. Εμ. Μαρτίνεζ (46’ Ράμος), Μπένγκστον, Κόστλι (26’ Ρέγες).
Τζαμάικα: Μίλερ, Τέιλορ, Ρέιντ, Ομ. Ντάλεϊ (85’ Βερνάν), Μόρισον, Φίλιπς, Τζόνσον (82’ Σέλτον), Ρίτσαρντς, Κ. Ντάλεϊ, Ουάτσον (89’ Μπόιντ), Ουίλιαμς.