Κύπελλο Ελλάδας: Σφραγίζονται εισιτήρια για τους «16»

Κύπελλο Ελλάδας: Σφραγίζονται εισιτήρια για τους «16»

Τέσσερα παιχνίδια για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Εβδομάδα Κυπέλλου είναι αυτή που διανύουμε, με τέσσερα παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα, για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Για τον 1ο όμιλο, ο Ηρακλής υποδέχεται στις 19:30 τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει νίκη για να έχει ελπίδες πρόκρισης, ενώ οι Γιαννιώτες έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους «16». Στον 3ο όμιλο, ο ΟΦ Ιεράπετρας φιλοξενεί τον Παναιτωλικό στο Παγκρήτιο και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις του στο θεσμό. Οι Αγρινιώτες χρειάζονται τη νίκη για την πρόκριση, αλλά δεν θα έχουν εύκολη αποστολή.

Στις 17:15 για τον 6ο όμιλο, ο Απόλλων Παραλιμνίου κοντράρεται με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες έχουν ήδη προκριθεί, ενώ οι Σερραίοι δεν έχουν ελπίδες, με το παιχνίδι να προσφέρεται για θέαμα και δοκιμές. Τέλος, για τον 8ο όμιλο, ο Ηρόδοτος αγωνίζεται με τον Πανιώνιο, σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

1ος όμιλος
19:30 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα

3ος όμιλος
15:00 ΟΦ Ιεράπετρας-Παναιτωλικός

6ος όμιλος
17:15 Απόλλων Παραλιμνίου-Αστέρας Τρίπολης

8ος όμιλος
15:00 Ηρόδοτος-Πανιώνιος



Το συγκινητικό μήνυμα Μπενίτεθ για Μιρτσέα Λουτσέσκου
Το συγκινητικό μήνυμα Μπενίτεθ για Μιρτσέα Λουτσέσκου
Ολυμπιακός: Εκτός Φουρνιέ και Μόρις με Χάποελ
Ολυμπιακός: Εκτός Φουρνιέ και Μόρις με Χάποελ
NBA: Επιμένουν για Αντετοκούνμπο οι Νετς
NBA: Επιμένουν για Αντετοκούνμπο οι Νετς
Παναθηναϊκός: Υψηλή ένταση - Ίδιο το απουσιολόγιο
Παναθηναϊκός: Υψηλή ένταση - Ίδιο το απουσιολόγιο
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved