Συμβόλαιο σε Γκανσό
Τα δημοσιεύματα στην Βραζιλία, αναφέρουν ότι η Κορίνθιανς αναμένεται να προσφέρει συμβόλαιο στο 21χρονο αστέρα.
Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του ποδοσφαιριστή της Σάντος, Γκανσό για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Μίλαν. Ωστόσο, όπως αναφέρουν τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, η Κορίνθιανς θέλει να μπει ανάμεσα στις δύο ομάδες, καθώς έχει κάνει πρόταση στον νεαρό ποδοσφαιριστή!
Η «LanceNet» αναφέρει ότι για τον νεαρό ποδοσφαιριστή έχει γίνει πρόταση, χωρίς να ενημερωθεί η μισητή αντίπαλος Σάντος, έτσι ώστε να μην μπει… φωτιά στις σχέσεις των δύο ομάδων.
Την ίδια ώρα οι δύο ομάδες του Μιλάνο παρακολουθούν από κοντά την υπόθεση, ωστόσο εμπόδιο είναι η ρήτρα που υπάρχει για τον νεαρό επιθετικό, καθώς όποια Ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να τον αποκτήσει, πρέπει να προσφέρει 50 εκατομμύρια ευρώ.
Αν η Κορίνθιανς συμφωνήσει με τον παίκτη, τότε θα πρέπει απλά να καλύψει την ρήτρα των 26 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει για τον διεθνή επιθετικό για να τον κάνει δικό της.