«Νοοτροπία νικητή η Ρεάλ»
Ο Φρανσίσκο Παβόν, τόνισε ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει αλλάξει την εικόνα της «βασίλισσας» με μεγάλη επιτυχία.
Από το 2007 ο Φραντσίσκο Παβόν έχει αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ποτέ του δεν έκρυψε ότι αγαπάει την «βασίλισσα». Πλέον βρίσκεται στα γήπεδα της Γαλλίας με την Αρλ και σχετικά με τις επιτυχίες της πρώην του ομάδας, μίλησε για τον Ζοσέ Μουρίνιο.
«Τα τελευταία χρόνια στην Ρεάλ γινόντουσαν πολλά λάθη. Από τη στιγμή που ήρθε ο Μουρίνιο όμως, η ομάδα κατακτά τίτλους και πάλι και είναι από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης», είπε αρχικά ο Ισπανός αμυντικός.
«Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, όπως είναι οι Κασίγιας και Σέρχιο Ράμος που είχαμε υπάρξει και συμπαίκτες. Είναι όλοι ενθουσιασμένοι με τον Μουρίνιο. Τους λέει κυριολεκτικά τι μισεί πάνω τους και το διορθώνουν χωρίς καμία ενόχληση. Κάθε ποδοσφαιριστής θα ήθελε έναν τέτοιον προπονητή. Δίνει τη νοοτροπία νικητή σε κάθε παίκτη και αυτό είναι πολύ σημαντικό», κατέληξε ο πρώην ποδοσφαιριστής των «μερένγκες».