Άρης: Επιστροφή στις προπονήσεις
Οι παίκτες του Άρη επέστρεψαν την Τρίτη (21/04) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους είχε χορηγηθεί τη Δευτέρα (20/04).
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν την Τρίτη, στις προπονήσεις ενόψει της αναμέτρησης με τον Έβρο Σουφλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης. Η προπόνηση, που έγινε το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, περιελάμβανε πρόγραμμα αποφόρτισης.
Ο Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ακολούθησε πρόγραμμα με ασκήσεις ενδυνάμωσης και την Τετάρτη θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης του 22χρονου μεσοεπιθετικού. Ο Αλέξανδρος Χιντασέλι, αναμένεται να επανέλθει στο κανονικό πρόγραμμα την Τετάρτη.
Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Το Ποδοσφαιρικό Τμήμα του ΑΡΗ ευχαριστεί την διευθύντρια της κλινικής «Euromedica-Κυανούς Σταυρός», Στέλλα Τσιπανίδου, για την άμεση ανταπόκρισή της και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφερε τόσο η ίδια όσο και το υπόλοιπο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Κυριάκου Μαζουλουξή.