Κάλας: «Να είστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια»
Νέο… αφεντικό στον Άρη είναι ο Άλεξ Κάλας, ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη για να γνωρίσει από κοντά τους παίκτες και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην ομάδα.
Βέβαια, άρχισε τα… έργα, καθώς οι ποδοσφαιριστές πληρώθηκαν, ενώ μέσω του Γιώργου Γιακουμίδη, τους έστειλε το δικό του μήνυμα. Επειδή οι υποχρεώσεις του Κάλας δεν του επιτρέπουν να βρεθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη, φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα στους παίκτες,
Σε αυτό ο ομογενής επιχειρηματίας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα προσπαθήσω να είμαι όλη την ώρα στη διάθεσή σας και η δουλειά μου είναι να μην σας λείψει τίποτα. Ο μοναδικός στόχος είναι η άνοδος και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Το μόνο που θέλω από εσάς είναι να είστε μια οικογένεια στα αποδυτήρια και περισσότερα θα πούμε όταν έρθω στη Θεσσαλονίκη».