Η ευτυχία της οικογένειας Φαλκάο (photo)
Η Ρεάλ Μαδρίτης, και όχι μόνον φυσικά, τον θέλει σαν τρελή, η Μονακό επιμένει δια στόματος Λεονάρντο Ζαρντίμ ότι είναι δικός της και δεν πρόκειται να πάει πουθενά αλλά ίσως το σημαντικότερο για τον Ρανταμέλ Φαλκάο δείχνει πολύ γρήγορα ότι έχει ξεπεράσει απόλυτα τον σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός Μουντιάλ 2014.
Ο μεγάλος Κολομβιανός γκολτζής που έμεινε μακριά από τους αγώνες από τα τέλη του περασμένου Φλεβάρη έπειτα από σοβαρό του τραυματισμό στον αστράγαλο σε αγώνα κυπέλλου με τη φανέλα των Μονεγάσκων για πρώτη φορά αγωνίστηκε βασικός στο πρόσφατο φιλικό κόντρα στην Άρσεναλ και μάλιστα ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκοπλ της αναμέτρησης δίνοντας τη νίκη στην γαλλική ομάδα.
Και στις εξέδρες του «Εμιρέιτς» ήταν για να τον παροτρύνουν σ’ αυτό το παιχνίδι τα άλλα δύο μέλη της οικογένειας του. Η πανέμορφη του σύζυγος Λορελέι μαζί με τον καρπό του έρωτα τους. Και είχαν και αυτοί με τη σειρά τους κάθε λόγο να αισθάνονται ευτυχείς με τα κατορθώματα του μπαμπά της οικογένειας Φαλκάο.