Σάντος: «Πίστη για την Βραζιλία»

Σάντος: «Πίστη για την Βραζιλία»

Η Εθνική Ελλάδας θα πρέπει να σηκώσει κεφάλι μετά την ήττα από την Βοσνία και να αναζητήσει τον τρόπο με τον οποίο θα προκριθεί στη Βραζιλία, σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας «συγκροτήματος» στάθηκε στην κακή βραδιά των Ελλήνων διεθνών, τη δύναμη της Βοσνίας στις στημένες φάσεις, ενώ παράλληλα έδωσε το… σύνθημα για τη συνέχεια, τονίζοντας πως η επίσημη αγαπημένη πρέπει να κερδίσει τα υπόλοιπα ματς και να αναζητήσει τον τρόπο για την πρόκριση.

Αρχικά, ο Πορτογάλος προπονητής μίλησε για τα τρία τέρματα που δέχθηκε η Εθνική από τα στημένα: «Δεν έχει εξήγηση κάτι τέτοιο. Δυστυχώς οι αντίπαλοί μας ήταν πιο δυνατοί και το ρεζουμέ είναι πως δεχθήκαμε τρία γκολ από τα στημένα. Το ξέραμε πολύ καλά ότι θα μας πιέσει η Βοσνία. Μπήκε δυνατά, έχασαν μια καλή ευκαιρία από στημένη φάση», ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε: «Στην συνέχεια, ισορροπήσαμε. Σίγουρα η Βοσνία είχε κατοχή, αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες και εκεί που προσπαθούσαμε να βρούμε τα… πατήματά μας δεχθήκαμε τα δύο γκολ. Είχαμε μπει καλά και στο δεύτερο ημίχρονο και δεθήκαμε γκολ από ένα στημένο. Σε ένα κομμάτι που είμαστε δυνατοί δεν πήγε τίποτα καλά. Οφείλεται και στην αντίπαλη ομάδα, οι παίκτες προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν. Αυτό που δείχνει ότι όλα πήγαν στραβά, ήταν στην φάση του πέναλτι, ο Ορέστης (σ.σ. Καρνέζης) έβγαλε το δύσκολο, έγινε ένα μπέρδεμα και έγινε το 2-0 και η συγκεκριμένη φάση φάνηκε ότι ήταν καθοριστική γιατί είναι άλλο να πηγαίνει με 1-0 και άλλο με 2-0 στα αποδυτήρια και δεν σου δίνει ηθικό».

Αναφορικά με τον τρόπο που θα προσπαθήσει να διαχειριστεί αγωνιστικά και ψυχολογικά το αποτέλεσμα, απάντησε: «Δυστυχώς το μοναδικό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο ματς. Με τη Λιθουανία. Δυστυχώς δεν θα έχουμε αύριο τους παίκτες μαζί μας και δεν μπορούμε να τους ανυψώσουμε τη ψυχολογία. Είμαστε λυπημένοι. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα επόμενα παιχνίδια για να κλειδώσουμε τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ και να εκμεταλλευτούμε τυχόν στραβοπατήματα της Βοσνίας. Πρέπει να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Δεν πρέπει να δραματοποιούμε τα πράγματα».

Τέλος, για το αν μίλησε στους διεθνείς, τόνισε: «Αυτό που είπα σε μερικούς παίκτες τετ-α-τετ, γιατί δεν μίλησα σε όλους, είναι ότι πρέπει να συνεχίσουμε να πιστεύουμε. Δεν ήρθε η καταστροφή του κόσμου. Πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά και να είμαστε παρόντες στην Βραζιλία με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Σε μία ήττα όλα σου φταίνε, πήγαν στραβά, αλλά αυτά γίνονται εν θερμώ και μόλις σταματήσει όλο αυτό, θα μείνει αυτό που πρέπει να μείνει και αυτό είναι η πίστη για τη Βραζιλία».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved