Με… προεδρικές ευχές!
Ο πρόεδρος της UEFA,Μισέλ Πλατίνι δήλωσε πως οι οπαδοί της Γιουβέντους πρέπει να έχουν υπομονή για να δουν την ομάδα τους στην κορυφή.
Ο Γάλλος παραδέχθηκε πως οι «μπιανκονέρι» είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ παγκοσμίως και θέλει να τους δει ξανά στην κορυφή!
«Οι οπαδοί πρέπει να καταλάβουν πως θα πάρει λίγο καιρό για να ξαναγίνει μεγάλη η Γιουβέντους. Αν θεωρούν τους εαυτούς τους ως γνήσιους υποστηρικτές τότε πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα και στις δύσκολες στιγμές», δήλωσε ο Πλατινί στο Gr Parlamento.
«Κάπως έτσι πρέπει να είναι ένας άνθρωπος που θεωρείται γνήσιος οπαδός. Η Γιούβε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου αλλά έχουν λίγα προβλήματα τα οποία τελείωσαν με τον υποβιβασμό στην Β’ κατηγορία».
«Όλα είναι κύκλος και η Γιουβέντους βρίσκεται εκεί και θα επιστρέψει. Δεν είμαι σίγουρος για το πότε αλλά θα επιστρέψει».