Ελεύθερος ο Λούτσο στην Πόρτο!

Ελεύθερος ο Λούτσο στην Πόρτο!

Μπορεί τα εκατομμύρια να άλλαζαν συνεχώς. σε λεκτικό επίπεδο, χέρια, αλλά τελικά ο Λούτσο Γκονζάλεζ μεταγράφηκε στην Πόρτο σαν... ελεύθερος.

Φαίνεται πως η Ολιμπίκ Μαρσέιγ ήθελε να «ξεφορτωθεί» τον 31χρονο μεσοεπιθετικό και για αυτό τον παραχώρησε χωρίς να απαιτήσει χρηματική αποζημίωση. Ο πρώην άσος της Ρίβερ Πλέιτ επέστρεψε, λοιπόν, στην Πόρτο, υπογράφοντας συμβόλαιο 3.5 ετών, στο οποίο υπάρχει ρήτρα παραχώρησης ύψους δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Οι «δράκοι» απώλεσαν τους Φρέντι Γκουαρίν και Φερνάντο Μπελούτσι κατά την διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και ήθελαν οπωσδήποτε ενίσχυση στην μεσαία γραμμή. Έτσι εκμεταλλεύτηκαν την «απελπισία» της Μαρσέιγ και επανέκτησαν τον Γκονζάλεζ, τον οποίο είχαν πουλήσει με... 18 εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2009! Αν μη τι άλλο, η μεταγραφή αποτελεί κερδοφόρα επένδυση, ακόμα και αν ο Λούτσο δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Θυμίζουμε πως ο ποδοσφαιριστής είχε αποσπάσει ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, μεταξύ των οποίων ο Ολυμπιακός. Προφανώς αυτές δεν πρόσφεραν κάτι... ουσιαστικό.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γκονζάλεζ υποστήριξε ότι ήθελε να γυρίσει στην Πόρτο, αφού είχε δεθεί συναισθηματικά με τον σύλλογο. Από την πλευρά του, ο προπονητής της γαλλικής ομάδας, Ντιντιέ Ντεσάμπ, πρόσθεσε ότι ο παίκτης παραχωρήθηκε για οικονομικούς λόγους.



Ηλιόπουλος σε Μεντιλίμπαρ: «Εσύ είσαι τζέντλεμαν, αλλά είσαι σε ομάδα ντροπή»
Ηλιόπουλος σε Μεντιλίμπαρ: «Εσύ είσαι τζέντλεμαν, αλλά είσαι σε ομάδα ντροπή»
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κλέιτον
Επίσημο: Στον Ολυμπιακό ο Κλέιτον
Καρλίκ Τζόουνς: «Στην Παρτιζάν πήγα λόγω Ομπράντοβιτς»
Καρλίκ Τζόουνς: «Στην Παρτιζάν πήγα λόγω Ομπράντοβιτς»
Καρίμ Μπενζεμά: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή «βόμβα» - Το «αντίο» του Γάλλου στην Αλ Ιτιχάντ
Καρίμ Μπενζεμά: Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή «βόμβα» - Το «αντίο» του Γάλλου στην Αλ Ιτιχάντ
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved