Απειλεί ο Ρομπέρτο Κάρλος!
Ο Ρομπέρτο Κάρλος της Κορίνθιας δήλωσε πως αν συνεχιστούν οι αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Κορίνθιανς θα αποχωρήσει από την ομάδα.
«Έχω αρχίσει να ξανασκέφτομαι μερικά πράγματα και βάζω την προσωπική μου ασφάλεια πρώτα. Έλαβα πολλά απειλητικά τηλεφωνήματα, όπως και η οικογένεια μου. Με κυνήγησαν μοτοσυκλέτες στους δρόμους!», δήλωσε αρχικά ο 37χρονος άσος στην Globoesporte.
«Ο μάνατζερ μου θα έρθει την επόμενη εβδομάδα. Αν λάβει κάποιες εγγυήσεις θα το δεχτώ και εγώ. Δεν θα πάω σε άλλον βραζιλιάνικο σύλλογο, αλλά θα φύγω από την χώρα. Θα δω τι είναι καλύτερο για εμένα αλλά θα φύγω».
Αιτία για όλες αυτές τις αντιδράσεις είναι η ήττα της «τιμάο» από την Ντεπόρτες Τολίμα για το Κόπα Λιμπερταδόρες, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στους οπαδούς της Σάντος, στο στόχαστρο των οποίων είναι και το έτερο αστέρι της ομάδας, Ρονάλντο.