Μονομαχία για τον Τσόρλουκα
Λίβερπουλ και Γιουβέντους θα «μονομαχήσουν» για να αποκτήσουν τον δεξιό αμυντικό της Τότεναμ, Βεντράν Τσόρλουκα.
Συμφωνά με δημοσίευμα της «Daily Mail» Γιουβέντους και Λίβερπουλ γλυκοκοιτάνε την περίπτωση του 24χρονου Κροάτη, οι οποίες έχουν προχωρήσει στις πρώτες επαφές για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ο παίκτης έχει αφήσει η Τότεναμ, κάτι που έρχεται να ενισχύσει τα λεγόμενα της αγγλικής εφημερίδας.
Στα «σπιρουνιά» τρίβουν τα χέρια τους με την σπουδαία εξέλιξη του Άλαν Χάτον, ενός άλλου δεξιού οπισθοφύλακα, γεγονός που θα κάνει πιο εύκολη το έργο του Ρέντναπ αλλά και την πώληση του Τσόρλουκα.
Ο Βέντραν Τσόρλουκα αποτελούσε πέρσι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Τότεναμ και ήταν ένας από τους παίκτες που βοήθησε το σύλλογο να τερματίσει στην τέταρτη θέση της Premier League.
Φέτος ωστόσο, ο Κροάτης αμυντικός έχει χάσει τη θέση του από τον Άλαν Χάτον, αν και αντιμετώπιζε για ορισμένο χρονικό διάστημα, ένα πρόβλημα τραυματισμού.
Τελευταία σενάρια ήθελαν τον 24χρονο διεθνή να αναζητά νέο σύλλογο για την καριέρα του, αν και ο ίδιος τόνιζε πως θέλει να παραμείνει στα Σπιρούνια.