Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ολυμπιακός: Η κριτική των «ερυθρόλευκων»

Εφιαλτική ήταν η παρουσία του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης, το βράδυ της Τετάρτης (26/11) με τους «ερυθρόλευκους» να γνωρίζουν βαριά ήττα 4-0.

Το «συγκρότημα» του Μίτσελ βρέθηκε σε κακή βραδιά και δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να ακολουθήσει τον ρυθμό που επέβαλλαν από την αρχή οι ποδοσφαιριστές του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ας… δούμε τον… έλεγχο των Πειραιωτών στην Μαδρίτη.

Ρομπέρτο 4

Αποτελεί έναν από τους σημαντικούς ποδοσφαιριστές στον φετινό Ολυμπιακό. Η παρουσία του Ισπανού στα προηγούμενα ματς έχει δώσει την ευκαιρία στους «ερυθρόλευκους» να ελπίζει για την πρόκριση στην επόμενη φάση με τις επεμβάσεις απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Γιουβέντους στα ματς του «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά το βράδυ ήταν επηρεασμένος από την επιστροφή του στο «Βιθέντε Καλντερόν» και το πρώτο τέρμα των «ροχιμπλάνκος» του… ανήκει, αφού… χάρισε την ασίστ στον Χουανφράν.

Ελαμπντελαουί 6

Ο Νορβηγός αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του, με την παρουσία του Κόκε και κυρίως τις επελάσεις του Ανσάλντι, ωστόσο, ήταν ο μοναδικός «ερυθρόλευκος» που έδειξε να έχει διάθεση, ακόμα και στο σημείο όπου οι Μαδριλένοι είχαν «σφραγίσει» τη νίκη. Από δική του ενέργεια αρχίζει η φάση της πρώτης απειλής του Ολυμπιακού με το σουτ του Αμπιντάλ, αλλά και η δεύτερη με την κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς, στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους.

Μαζουάκου 4

Δεν έκανε καλό παιχνίδι. Ο Αφρικανός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το παιχνίδι των Ισπανών από την πλευρά του και έδειξε να μην μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Βέβαια, έχει την… δικαιολογία πως πολλές φορές βρέθηκε μεταξύ των Χουανφράν, Αρντά Τουράν και Ραούλ Γκαρσία, μια και δεν είχε βοήθειες, τόσο στο πρώτο ημίχρονο από τον Αφελάι όσο και λίγο… λιγότερο στο δεύτερο από τον Φουστέρ που αγωνίστηκαν μπροστά του.

Αμπιντάλ 5

Ο Γάλλος αμυντικός δεν υπέπεσε σε κάποιο σημαντικό λάθος, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει τον Μποτία, στις φάσεις που έμεινε… εκτεθειμένος από τον Μάριο Μάντζουκιτς. Ο σούπερ σταρ της άμυνας του Ολυμπιακού είχε την πρώτη απειλή για τους «ερυθρόλευκους» στο 22’ όμως, δεν μπόρεσε να… διασωθεί από το «ναυάγιο» στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Μποτία 4

Στα προηγούμενα παιχνίδια του Champions League, με εξαίρεση τη «μάχη» με τη Μάλμε στη Σουηδία, ο Ισπανός είχε δείξει πως αποτελεί αξιόπιστη λύση για τον Μίτσελ. Ωστόσο, στην αναμέτρηση της Τετάρτης (26/11) αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στο μαρκάρισμα του Μάριο Μάντζουκιτς, ενώ του χρεώνεται και το «τσαφ» στην φάση του 38’ όπου ο Κροάτης σκόραρε για πρώτη φορά στο ματς και διπλασίασε τα τέρματα της Ατλέτικο.

Μιλιβόγεβιτς 5

Ο Σέρβος δεν έκανε από τα παιχνίδια που θα θυμάται στην θητεία του στους «ερυθρόλευκους». Δεν ήταν αρνητικός, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την άμυνα και να ανακόπτει τις επιθέσεις κατά κύματα των Μαδριλένων. Δεν κατάφερε να πάρει μπάλες στην μεσαία γραμμή και να ηρεμήσει το παιχνίδι των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα, η Ατλέτικο να έχει πολλές φορές την μπάλα στην κατοχή της και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις. Θα μπορούσε να είχε μειώσει για τον Ολυμπιακό στο 61’ σε σέντρα του Ελαμπντελαουί, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το… χατίρι.

Εντινγκά 5

Για τον Αφρικανό μέσο, ισχύει ότι και για τον Σέρβο. Δεν έκανε άσχημο ματς, όμως, δεν μπόρεσε να βοηθήσει σημαντικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα και να δίνει βοήθειες στα άκρα και κυρίως στα αριστερά, όπου ο Μαζουάκου αντιμετώπισε πολλά προβλήματα.

Μανιάτης 5

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αγωνίστηκε μόλις για ένα ημίχρονο στην αναμέτρηση και χωρίς να είναι ο χειρότερος του αγωνιστικού χώρου, έδωσε τη θέση του στον Φουστέρ, ένεκα της προσπάθειας του Μίτσελ να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του. Ο Έλληνας άσος δεν μπόρεσε να βοηθήσει κυρίως ανασταλτικά στην πλευρά του Ελαμπντελαουί, όπως και στην επίθεση.

Αφελάι 4

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός δεν ήταν θετικός στον αγώνα στην Ισπανία. Δεν μπόρεσε να προκαλέσει, ούτε μία φορά, πονοκέφαλο στον Χουανφράν, που κάλυπτε την πλευρά του, με αποτέλεσμα, ο αμυντικός της Ατλέτικο Μαδρίτης να «κατεβαίνει» μέχρι την περιοχή του Ολυμπιακού, όπου και εκεί δεν είχε την επιτήρηση του διεθνή άσου.

Ντομίνγκεζ 3

Ο «Τσόρι» ήταν ο παίκτης που... θεωρητικά θα έπαιρνε πάνω του όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Πήρε μόλις μία μπαλιά από τον Αμπιντάλ στο 6ο λεπτό του αγώνα, όμως, καθυστέρησε και έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς των γηπεδούχων να τον κόψουν. Δεν βοήθησε σε κανένα σημείο του αγώνα και λίγο πριν την αλλαγή του, έδειχνε χωρίς ψυχολογία και διάθεση να αγωνιστεί, κάτι που δεν είναι θετικό. Ο Αργεντίνος συγκαταλέγεται μεταξύ των αρχηγών και σε βραδιές που το ματς δεν πάει όπως το έχει σχεδιάσει ο προπονητής, θα πρέπει οι παίκτες που έχουν το... αξίωμα, να δείξουν περισσότερη βούληση.

Μήτρογλου 3

Ο Έλληνας επιθετικός είναι παίκτης ψυχολογίας. Όμως, στα τελευταία ματς δείχνει εκτός φόρμας, είναι μακριά από το γκολ και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μακράν το χειρότερο παιχνίδι του. Η εικόνα του δεν ήταν ανάλογη του 90λεπτου που αγωνίστηκε και πολλές φορές απλά… παρατηρούσε τον αγώνα, ενώ στις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός, κυρίως στο πρώτο μέρος, προσπάθησε να αντιδράσει από τα γκολ των «ροχιμπλάνκος» ήταν αρνητικός στις ενέργειές του.

Φουστέρ 4

Ο Ισπανός μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει στο επιθετικό… κομμάτι και να προκαλέσει ρήγματα από την αριστερή πλευρά. Όμως, δεν μπόρεσε να διασωθεί από το «ναυάγιο», παρά τη μεγάλη διάθεση που είχε. Βέβαια, δεν είχε την απαραίτητη… υποστήριξη από τους συμπαίκτες του.

Κασάμι 4

Για ένα ακόμα ματς, ο Ελβετός δεν ήταν στα άμεσα πλάνα του Μίτσελ, αλλά μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο ημίχρονο, με στόχο να αλλάξει την εικόνα των «ερυθρόλευκων» στην επίθεση. Χρειάστηκε μερικά λεπτά να βρει τα πατήματά του, αλλά η τελική… βαθμολογία δεν είναι θετική. Πάντως, ο διεθνής άσος είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στην μεσαία γραμμή, κάτι που δεν του επιτρέπει να βρει ρυθμό.

Μπουχαλάκης 4

Το ντεμπούτο του νεαρού μέσου στο Champions League, μόνο θετικό δεν ήταν. Η ήττα 4-0 από την Ατλέτικο αφήσει σε δεύτερη… μοίρα την πρώτη του εμφάνιση στη διοργάνωση. Μπήκε στην θέση του Ντομίνγκεζ στο 72ο λεπτό, έχοντας μερικές καλές ενέργειες, αλλά δεν κατάφερε να αλλάξει πολλά στην εικόνα του Ολυμπιακού.



Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Ολυμπιακός: Έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ και ζητά πειθαρχική δίωξη για Αλμέιδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Πώς λειτουργούν τα καταστήματα ΟΠΑΠ τη Μεγάλη Εβδομάδα
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Με 1.000 οπαδούς η Μακάμπι στο Game 3 με τον Παναθηναϊκό AKTOR
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
NBA: Εξαιρετικά αμφίβολοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ για το Game 5 των Μπακς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved