Survivor All Star: Ο Πρίαμος πίεσε την Ελευθερίου να πει ψέματα στον Σχίζα
Survivor All Star: Ο Μάριος Πρίαμος πίεσε την Ελευθερία Ελευθερίου να πει ψέματα στον Στάθη Σχίχα για να τον «πατήσουν κάτω» ψυχολογικά και να αναγκαστεί να αποχωρήσει.
Η Ελευθερία Ελευθερίου επέμενε πως δεν έχει πει κανένα ψέμα στον Στάθη Σχίζα και δεν ήταν η ίδια ο λόγος που ο παίκτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor All Star, όμως τώρα «τα γυρίζει».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας», η τραγουδίστρια τώρα υποστηρίζει πως ήταν ο Μάριος Πρίαμος αυτός που την πίεσε να πει ψέματα στον Σχίζα.
Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος της εκπομπής: «Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη και την Ευρυδίκη και τους λέει ότι "ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε ζευγάρι πια, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε"».
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr