Survivor 2: Η φήμη για νέα αποχώρηση «βόμβα», το σοκ με Αγόρου και η ατάκα-μαχαιριά από Ξένια!

Survivor 2: Η φήμη για νέα αποχώρηση «βόμβα», το σοκ με Αγόρου και η ατάκα-μαχαιριά από Ξένια!

Ποιος ακούγεται ότι ετοιμάζει βαλίτσες από τον Άγιο Δομίνικο; Γιατί «ξέσπασε» η Ξένια των REC και τι είπε για την συμπεριφορά της; Ποιος σόκαρε τους πάντες στο νέο επεισόδιο του Survivor 2;

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Survivor 2. Και δεν είναι μόνο ο Σώζων που έχει δυναμιτίσει το κλίμα στην παραλία των Διάσημων με αρκετά ξεσπάσματά του, αλλά και το ενδεχόμενο μιας ακόμη αποχώρησης που θα συζητηθεί.

Κι αυτό διότι πρόκειται για μια από τις πιο ανταγωνιστικές παίκτριες που έχει κερδίσει με το σπαθί της και την αγωνιστικότητα της θετικές εντυπώσεις από την παρουσία της στον Άγιο Δομίνικο μέχρι στιγμής.

Η Όλγα Φαρμάκη λέγεται ότι ετοιμάζει βαλίτσες. Έχει βουίξει η πιάτσα αν και δεν υιοθετούμε την παραπάνω φημολογία. Η Φαρμάκη παρουσιάζεται, σύμφωνα με όσα λένε οι συμπαίκτριες της, σκεπτική το τελευταίο διάστημα, γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Off camera φέρεται να έχει εκφράσει την έντονη πίεση που νιώθει και ότι της λείπουν οι δικοί της άνθρωποι. Φλερτάρει έντονα με την αποχώρηση της από το παιχνίδι. Αυτό τουλάχιστον κυκλοφορεί σεναριακά.

Στο αποψινό επεισόδιο αυτό το σενάριο θα αποκτήσει βαρύτητα. Βλέπετε Κατερίνα Δαλάκα και Εύη Σαλταφερίδου μιλούν για την Όλγα και εκφράζουν την ανησυχία τους.

Ενώ ακούμε και την ίδια την Φαρμάκη να λέει: «Τις τελευταίες μέρες είμαι αρκετά προβληματισμένη. Σκέφτομαι διάφορα πράγματα… Το survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι που υπάρχει…»!


«Τον τελευταίο καιρό η Όλγα είναι λίγο σκεπτική. Δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά όσον αφορά στο παιχνίδι. Προσπαθώ κι εγώ να της φτιάξω την ψυχολογία, να την κάνω να σκέφτεται πιο θετικά, ότι έχουν περάσει οι πιο πολλές δυσκολίες και θα έρθουν όμορφα έπαθλα. Είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια και δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να σκέφτεται αρνητικά για το παιχνίδι και να βάζει τέτοιες σκέψεις στο μυαλό της», λέει ο Δαλάκα.

«Η Ολγίτσα αυτές τις ημέρες είναι λίγο σκεπτική. Εμένα δεν μ’ αρέσει, θέλω να την έχω δίπλα μου και να είναι πολύ πολύ χαρούμενη όπως την πρώτη μέρα που τη γνώρισα. Μακάρι να αλλάξει αυτό, να μην έχει πράγματα άλλα στο μυαλό της που να την χαλάνε και να είμαστε ξανά όπως στην αρχή», σχολιάζει η Εύη.

Το τι θα γίνει τελικά το ξέρει μόνο η Όλγα. Αν δηλαδή αποχωρήσει μόνη της ή αν αποφασίσει να μείνει στην παραλία των Διάσημων μέχρι συμπαίκτες ή κοινό της δείξουν την πόρτα της εξόδου. Αναμονή.

Η Ξένια ξέσπασε

Έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Survivor, ωστόσο, απασχολεί ακόμα. Κυρίως για την συμπεριφορά της που ερμηνεύτηκε... περίεργη από το κοινό ή ακόμα κι από συμπαίκτες.

Πήρε θέση η Ξένια και είπε πολλά. Κυρίως όμως απολογήθηκε και ξέσπασε: «Δεν ξέρω πώς βγήκε αυτή η εικόνα μου προς τα έξω στο Survivor. Δεν ήμουν εγώ».

Η τραγουδίστρια επίσης σχεδόν ζήτησε συγγνώμη από όλους όσους εκνεύρισε, επιμένοντας πως δεν ήταν ο εαυτός της στο παιχνίδι, όπως τουλάχιστον βγήκε προς τα έξω η εικόνα της.

Το ζουμί, ωστόσο, ήταν στην απάντησή της για το περιβόητο group στο Viber το οποίο δημιουργήθηκε μετά την πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο ώστε να έχουν επικοινωνία οι παίκτες.

Η Ξένια βγήκε από την ομαδική συνομιλία. Τόνισε ότι θεωρεί φίλη της την Κατερίνα Δαλάκα, ρίχνοντας «σπόντες» για τις άλλες συμπαίκτριες της.

Όσο για την αποχώρησή της από την ομαδική του Viber; «Αποφάσισα να κρατήσω προσωπικές σχέσεις με τους ανθρώπους που είχα έρθει κοντά. Απλά δεν ήθελα να είμαι εκεί».

Σοκαριστικός τραυματισμός

Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος, την ώρα που ο Νικόλας τρέχει στον στίβο μάχης έχοντας ως αντίπαλο τον Χάρο μετά από ένα άλμα του στην πισίνα, ο παίκτης χτυπά και σταματά!

Ο Μαχητής σφαδάζει στον πόνο και όλοι τρέχουν να τον βοηθήσουν και τον μεταφέρουν ξαπλωμένο εκτός στίβου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ακούγεται στο trailer να λέει: «Ο Νικόλας έχει τραυματιστεί. Ελπίζω πραγματικά να μην είναι τίποτα»!

 



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved