Δεν είναι απλά ψεύτες, είναι ΣΤΗΜΕΝΟΙ!

Δεν είναι απλά ψεύτες, είναι ΣΤΗΜΕΝΟΙ!

Μπορεί να μην γουστάρεις τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Να σε χαλάει που βρίζει, που πάει με το πόδι στο γκάζι, που του αρέσουν οι γάτες κι όχι οι σκύλοι, που είναι «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια», που, που, που… Το μόνο που δεν μπορείς να του προσάψεις είναι ότι λέει ψέματα.

Αν είχε πει, όλα αυτά τα χρόνια, έστω μισό ψέμα οι αντίπαλοι και οι εχθροί του αλλά κυρίως οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ που από την πρώτη στιγμή που πήρε το τιμόνι του Παναθηναϊκού μηδένιζαν τα θετικά και εφευρίσκαν αρνητικά, θα είχαν βρει αυτό το ψέμα και θα το είχαν κάνει σημαία. Πάμε τώρα παρακάτω. Ο Δημήτρης από τις 9 Ιουνίου του 2020 έχει δηλώσει ότι «η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι προς πώληση»… Κι αυτό δεν άλλαξε. Ούτε θα το αλλάξουν οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ. Όλοι αυτοί δηλαδή που με την ταμπέλα του… Παναθηναϊκάρα, έχουν σκοπό ζωής να προκαλέσουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό, στο κρισιμότερο διάστημα της σύγχρονης Ιστορίας του. Την εποχή δηλαδή που είναι σε καθεστώς πώλησης. Θα το ξαναπούμε και θα το ξαναγράψουμε.

Όχι για να πείσουμε τους ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ. Αυτοί δεν πείθονται. Ήταν, είναι και θα είναι σε αποστολή, όπως έκαναν από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα… Έχουν κριθεί από την Ιστορία και μπορούν να πάνε να… πεθάνουν όποτε κρίνουν ότι πρέπει να προσφέρουν στον Παναθηναϊκό, στην κοινωνία, στη χώρα, στην ανθρωπότητα. Θα το ξαναγράψουμε για όσους δεν θέλουν να το πιστέψουν ή δεν το έχουν καταλάβει: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΩΛΕΙΤΑΙ. Κι όποιος ενδιαφέρεται να τον αγοράσει θα το επιβεβαιώσει μόλις έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο…. Τόσο απλά. Ο Δημητρης το λέει εδώ κι ενάμιση χρόνο. Οι μόνοι που κάνουν τους κουφούς είναι οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ.

Πάμε όμως και παρακάτω. Να τα κάνουμε όλα πενηνταράκια μπας και βρούμε λίγο ησυχία. Όχι εμείς. Η ομάδα. Ναι αυτή για την οποία… πονάνε οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ. Μέχρι να πουληθεί η ΚΑΕ, ο Δημήτρης την έχει εμπιστευτεί, την έχει παραδώσει στους δύο ανθρώπους που θα την εμπιστευόταν ο κάθε Παναθηναϊκός πάνω σε αυτόν τον πλανήτη: Στον Φραγκίσκο και στον Δημήτρη. Στον Αλβέρτη και στον Διαμαντίδη. Δεν τη φορτώθηκαν. Την διοικούν με βάση τα έσοδα της, ξεκαθαρίζοντας ότι στόχος είναι ο Παναθηναϊκός να είναι αξιοπρεπής. Κι αυτό δεν θα αλλάζει από μια ήττα, ακόμη και αν είναι η βαρύτερη στην ευρωπαϊκή Ιστορία της.

ΑΝ ΩΣΤΟΣΟ κάποιος θεωρεί ότι μπορεί να τα καταφέρει καλύτερα από τον Φραγκίσκο και τον Μήτσο, αν κάποιος μπορεί να κάνει καλύτερες επιλογές, αν κάποιος θεωρεί ότι οι σπουδαιότεροι των σπουδαίων είναι «άμπαλοι» και τα έχουν κάνει θάλασσα ας βγει ευθαρσώς να το πει και να μπει στη θέση τους… Τι; Όχι; Ή ας βγει να πει ότι ο Γιαννακόπουλος φταίει που έβαλε τον Φράγκι και τον Μήτσο να τρέξουν την ομάδα και θα έπρεπε να βάλει τον… Μποντιρόγκα και τον Ντομινίκ! Γιατί εκεί θα φταίει όντως ο Γιαννακόπουλος… Όσα υπόλοιπα γράφονται είναι για να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα στην ομάδα. Μια ομάδα που ουδείς βγήκε να υποσχεθεί λαγούς με πετραχήλια, οκτάδες και FINAL 4… Μια ομάδα που μέχρι να βρεθεί αγοραστής θα πηγαίνει με το μοντέλο έσοδα-έξοδα και την μπάλα… χαμηλά. Όπως το απαιτούν οι περιστασεις και επιβάλλει η πραγματικότητα. Οπως είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ. Πικρή αλλά ΑΛΗΘΕΙΑ.

Ναι να συζητήσουμε αν ο Πρίφτης τα έχει κάνει όλα σωστά (όχι), αν οι Αμερικανοί είναι οι καλύτεροι που θα μπορούσαν να έρθουν (όχι), αν οι παίκτες παίζουν βάσει των δυνατοτήτων τους (101% όχι), αν τα συστήματα βγαίνουν (όχι), αν, αν, αν, αν… Αλλά στο μόνο που δεν έχει αν είναι στο ΑΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΚΑΕ. Πωλείται. Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν όσοι νοιάζονται για τον Παναθηναϊκό και προσαρμοστούν σε αυτό το δεδομένο, τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβουν οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ πως δεν έχουν περιθώρια να μαχαιρώνουν πισώπλατα τον Παναθηναϊκό και να του βάζουν τρικλοποδιές ώστε να καμώνονται τους σπουδαιους επειδή κάνουν θόρυβο στα social!

Και τι να κάνουμε; Δεν είμαστε όλοι ίδιοι… Κάποιοι όταν λένε άσπρο είναι άσπρο κι όταν λένε μαύρο είναι μαύρο. Αποδείχτηκε δεκάδες φορές στο παρελθόν, θα αποδειχτεί και στο μέλλον. Όσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα… Απλά αυτή τη γαμ… νη φορά, δεν μπορεί να αγοράσει αυτός που… πουλάει ώστε να αποδειχτεί η αλήθεια και να «μπουκωθούν» για μια ακόμη φορά οι ΣΤΗΜΕΝΟΙ, μια ώρα αρχύτερα. Αλλά θα μπουκωθούν. Να είστε σίγουροι… Εδώ είμαστε. Και θα είμαστε. Γιατί κάποιοι δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ. Ούτε θα κρυφτούμε.

Για να τελειώνουμε: Ουτε εγω γουστάρω τον Παναθηναϊκό χωρίς Γιαννακόπουλους. Αλλά κουμάντο στην τσέπη και στη ζωή του κάνει μόνο ο ίδιος ο Δημήτρης. Πόσο μάλλον δε όταν λέει ΩΣ ΕΔΩ έπειτα από τόσα χρόνια κόπου, ιδρώτα και μισό δις ευρώ…

Είπαμε όλα έχουν ένα όριο. Όλα όμως.

Ακολούθησε τον Νίκο Συρίγο στο Instagram


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Χωρίς προβλήματα η προπόνηση με το βλέμμα στον ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Έβανς αντί του Φλόιντ στο ελληνικό ρόστερ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Με Έβανς αντί του Φλόιντ στο ελληνικό ρόστερ

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός: Ο εφιάλτης του Βελιγραδίου (video)

Ερυθρός Αστέρας-Παναθηναϊκός: Ο εφιάλτης του Βελιγραδίου (video)

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Παναθηναϊκός Α.Ο., Δούκας: «Επιτέλους ξεκινάμε», το μήνυμα για το νέο γήπεδο - «Στόχος το 2026»
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved