Σοβαρός ΠΑΟΚ σαν τον προπονητή του!

Σοβαρός ΠΑΟΚ σαν τον προπονητή του!

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για τον Βλάνταν Ίβιτς που μπορεί να γίνει ο λόγος που ο «Δικέφαλος» γυρίζει τα εις βάρος του δεδομένα.

Είχα γράψει τον Μάρτιο πριν καν ο ΠΑΟΚ εξασφαλίσει την είσοδο του στα play off πως δεν πρέπει να ξεγράψει κανείς τον Δικέφαλο και ειδικά οι ίδιοι οι φίλαθλοι του και πως έχει τα φόντα να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Αυτό που με έκανε να το πιστεύω ήταν ο ερχομός του Βλάνταν Ίβιτς και της υπόλοιπης προπονητικής του ομάδας.

Είχα αναφέρει: Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει έναν σοβαρό άνθρωπο στην τεχνική ηγεσία του, που γνωρίζει την δυναμική του ΠΑΟΚ, τους ποδοσφαιριστές και τα αποδυτήρια ενώ όπλο του Βλάνταν Ίβιτς, είναι και οι άνθρωποι που έχει γύρω του, οι οποίοι δημιουργούν μία πραγματική ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια και έναν προστατευτικό δίχτυ, έξω και μέσα στα αποδυτήρια. Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες, έχει επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, έχουν γίνει συζητήσεις και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές φαίνονται πιο σίγουροι, καθώς τόσο καιρό ζούσαν σε μία περίεργη αβεβαιότητα, με τον Τούντορ και τους βοηθούς του να κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα και απόδειξη είναι, πως δεν αγωνίστηκαν ποτέ για δύο συνεχόμενα ματς με ίδια ενδεκάδα! Μην ξεγράφετε λοιπόν τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να πρωταγωνιστήσει στα play off".

Πλέον τρεις μήνες μετά ο Δικέφαλος μετά και τη νίκη του επί της ΑΕΚ δείχνει ικανός για όλα! Δεν εντυπωσίασε, δεν έπαιξε μπαλάρα, δεν νομίζω πως μπορεί κιόλας. Έκανε όμως ότι μπορούσε, έπαιξε με σοβαρότητα, ορθολογικά, με πάθος και χωρίς πολλά φρου φρου και αρώματα πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή και σε άδειες κερκίδες.

Ο αγώνας χθες πήγε όπως ακριβώς το περίμενα και έληξε όπως το περίμενα. Με νικητή τον ΠΑΟΚ στα... σημεία. Φέτος τα play off διεξάγονται με ομάδες αρκετά προβληματικές και θα κερδίσει όποιος είναι πιο σοβαρός σε αυτό το μίνι τουρνουά. Για αυτό και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα λόγω και της παρουσίας του Ίβιτς.

Από εκεί και πέρα ακόμα και πρώτος να βγει ο Δικέφαλος, σίγουρα χρειάζεται πολλές αλλαγές στο ρόστερ του με 5-6 παίκτες ενδεκαδάτους, ποιοτικούς και έμπειρους που στα δύσκολα θα παίρνουν την ομάδα πάνω τους. Και στον αγώνα χθες αποδείχθηκε για άλλη μία φορά πως ο ΠΑΟΚ εκτός όλων των άλλων χρειάζεται και τερματοφύλακα! Έναν πορτιέρο που θα είναι το Α και το Ω. Όχι νέο, όχι ρίσκα, όχι μέτριο. Έναν τερματοφύλακα ηγέτη! Όσο για τον προπονητή της νέας χρονιάς; Η δική μου θέση είναι να μείνει ο Βλάνταν Ίβιτς. Και αν βγει πρώτος ο ΠΑΟΚ νομίζω πως θα πρέπει να μείνει.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved