Επαναστάτης με... αιτία

Επαναστάτης με... αιτία

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για την απόφαση του Ιβάν Σαββίδη να μην κατέβει ο ΠΑΟΚ να παίξει στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Σε μεγάλες επαναστάσεις ή εξεργέσεις γίνονται πολλά ώστε να υπάρξει ανατροπή δεδομένων, ωστόσο υπάρχουν πάντα συγκεκριμένα γεγονότα, που μετατρέπονται σε σημαία, όλων όσων αντιδρούν και μένουν στην ιστορία ως σύμβολα της αλλαγής. Στο ελληνικό ποδόσφαιρο η αρχή για να αλλάξουν όλα, δεν είναι η σημερινή, καθώς εδώ και καιρό γίνονται προεργασίες και... μάχες.

Ωστόσο η σημερινή ημέρα, θα γραφτεί στην ιστορία καθώς ο ΠΑΟΚ γίνεται η πρώτη ομάδα που δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο κατά της αδικίας, της διαφθοράς και όλων αυτών που έχουν δημιουργήσει ένα βρώμικο και παντοδύναμο σύστημα για να ελέγχουν τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Βέβαια με λύπη παρακολουθώ την συμπεριφορά των περισσότερων ΜΜΕ σε αυτό το γεγονός, καθώς αν για παράδειγμα στην θέση του ΠΑΟΚ ήταν ο Παναθηναϊκός ή η ΑΕΚ θα ήταν πρώτο θέμα παντού ακόμα και στα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα. Αλλά από την άλλη δεν θα μπορούσε ποτέ αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ να το κάνει καμία από τις μεγάλες της Αθήνας, καθώς εδώ δεν μιλάμε για μία ομάδα, για νίκες, ήττες, κύπελλα αλλά ένα κίνημα που όχι μόνο άντεξε μέσα στα χρόνια χωρίς επιτυχίες αλλά γιγαντώθηκε μέσα από πίκρες και πολλές δύσκολες στιγμές. Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα η ΑΕΚ να χάνει τον τίτλο στα χαρτιά, να γίνεται τέτοια κλοπή και να μην κουνιέται φύλλο. Αν αυτό συνέβαινε στον ΠΑΟΚ η αντίδραση του κόσμου του δεν θα είχε προηγούμενο. Αυτή τη φορά βέβαια, στο σήμερα, υπάρχει στην κεφαλή της ΠΑΕ, ένας ισχυρός οικονομικά άνθρωπος που μπορεί να ηγηθεί και να κουβαλήσει το βάρος της αντίδρασης. Γιατί μπορεί και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ να προσπαθούν για την ανατροπή αλλά ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης είναι αυτός που... ματώνει περισσότερο.

Πλέον καλείται η οικογένεια του Δικεφάλου να κάνει το καθήκον της. Να συσπειρωθούν όλοι γύρω από τον Ιβαν Σαββίδη, βάζοντας την ομάδα πάνω απ΄ όλα στην πραγματικότητα και όχι στα λόγια και να γίνει όλος ο ΠΑΟΚ μία γροθιά. Ήρθε η στιγμή να κάνει επανεκκίνηση όλος ο ασπρόμαυρος οργανισμός και με σημαία του αυτή την πρωτοφανή και δυναμική απόφαση, να κοιτάξει πως θα πορευτεί ενωμένος για το αύριο. Ένα αύριο που δείχνει πιο καθαρό και που θα δίνει ίδιες ευκαιρίες σε όλους.

Ο ΠΑΟΚ καλείται όταν το... αύριο, γίνει σήμερα να είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία. Άλλωστε θα το αξίζει, διότι αυτός θα είναι ο πρωτεργάτης αυτού, που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ελπίζουν να ζήσουν κάποια στιγμή και στην Ελλάδα: Ποδόσφαιρο με διαφάνεια και αξιοκρατία που θα εκπέμπει υγεία και θα μπορεί να γίνει ελκυστικό για όλους και κυρίως τους νέους ανθρώπους που το ελληνικό ποδόσφαιρο τους έχει χάσει προ πολλού.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved