Μην ξεγράφετε τον ΠΑΟΚ

Μην ξεγράφετε τον ΠΑΟΚ

Ο Νίκος Τοσκίτσης γράφει στο Onsports για την αλλαγή δεδομένων στα αποδυτήρια του Δικεφάλου!

Παρατηρώ, πως ακόμα και πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ξεγράψει την ομάδα για φέτος, όμως νομίζω πως δεν είναι έτσι. Μπορεί την δεδομένη στιγμή ο Δικέφαλος να είναι μακριά από την δεύτερη θέση και καλά, καλά, να μην έχει εξασφαλίσει την είσοδο του στα play off όμως η θέση του δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δύναμη του. Η ομάδα αξίζει πολλά περισσότερα και θεωρώ ότι αδικήθηκε από έναν πολύ κακό και άπειρο προπονητή, όπως αποδείχθηκε τελικά, ο Ίγκορ Τούντορ παρόλο που στηρίχθηκε από όλους.

Ο ΠΑΟΚ πλέον έχει έναν σοβαρό άνθρωπο στην τεχνική ηγεσία του, που γνωρίζει την δυναμική του ΠΑΟΚ, τους ποδοσφαιριστές και τα αποδυτήρια ενώ όπλο του Βλάνταν Ίβιτς, είναι και οι άνθρωποι που έχει γύρω του, οι οποίοι δημιουργούν μία πραγματική ΠΑΟΚτσήδικη οικογένεια και έναν προστατευτικό δίχτυ, έξω και μέσα στα αποδυτήρια.

Ήδη εδώ και αρκετές ημέρες, έχει επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, έχουν γίνει συζητήσεις και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές φαίνονται πιο σίγουροι, καθώς τόσο καιρό ζούσαν σε μία περίεργη αβεβαιότητα, με τον Τούντορ και τους βοηθούς του να κάνουν αλλοπρόσαλλα πράγματα και απόδειξη είναι, πως δεν αγωνίστηκαν ποτέ για δύο συνεχόμενα ματς με ίδια ενδεκάδα!

Μην ξεγράφετε λοιπόν τον ΠΑΟΚ. Δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να πρωταγωνιστήσει στα play off. Μπορεί να τα καταφέρει ειδικά αν μπορέσει να αποφύγει άλλη μία τιμωρία σκάνδαλο και να δεχτεί την ποινή αφαίρεσης βαθμών στην κανονική διάρκεια και όχι στα play off, όπως έγινε πριν δύο χρόνια, όταν ο Παναθηναϊκός επωφελήθηκε αυτής της απαράδεκτης ποινής που δεν είχε προηγούμενο.

Μην ξεχνάμε πως ο ΠΑΟΚ έχει νικήσει φέτος Παναθηναϊκό-AEK στην έδρα του και σε περίοδο που ήταν ντεφορμέ και με τον προπονητή να τα έχει ήδη χαμένα, ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από τους κιτρινόμαυρους (σε ένα ματς που ο προπονητής του έκανε απαράδεκτα πράγματα) ενώ δεν έχασε από τον Παναθηναϊκό.

Ο Δικέφαλος θα μπει με μειονέκτημα βαθμών στα Play off ειδικά αν δεχτεί μεγάλη τιμωρία αφαίρεσης βαθμών αλλά όποιος τον έχει ξεγραμμένο θα την πατήσει. Ήρθε η ώρα βέβαια να συσπειρωθεί και ο κόσμος και να πιστέψει ξανά στην ομάδα ώστε να δώσει μαζική παρουσία στο γήπεδο (σε όσους αγώνες δεν θα είναι κεκλεισμένων) και κυρίως να μεταφέρει την θετική αύρα που είναι απαραίτητη στον ΠΑΟΚ, μία ομάδα που καλώς ή κακώς (καλώς λέω εγώ) είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον κόσμο της και επηρεάζεται από αυτόν.


Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved