Onsports TV: Ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του και το κέρδος! (videos+photos)

Onsports TV: Ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του και το κέρδος! (videos+photos)

Δείτε μέσα από 11 βίντεο του Onsports TV το μεγάλο κέρδος του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ήττα από τη Ντιναμό Μόσχας για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σίγουρα, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει. Σε καμία ομάδα σε αυτόν τον πλανήτη, η λέξη ήττα δεν είναι αρεστή. Πόσω μάλλον, όταν αυτή η ομάδα είναι ο Παναθηναϊκός και αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όπου έχει γράψει χρυσές σελίδες ιστορίας. Οι πράσινοι στο παρελθόν έχουν χαρίσει βραδιές δόξας στον κόσμο τους, έχουν φέρει τεράστιες επιτυχίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο, τώρα βρίσκονται σε φάση αναδόμησης και αυτό είναι που φαίνεται να έχουν καταλάβει οι φίλοι της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός, ο νέος Παναθηναϊκός των αρκετών παιδιών από την ακαδημία, του χαμηλού μπάτζετ και της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα, συνεχίζει να «χτίζεται». Μπορεί η περσινή υπερβατική χρονιά να «γέννησε» προσδοκίες στον κόσμο, όμως, τα στελέχη της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, γνωρίζουν τόσο τις δυνατότητες που έχουν όσο και τους στόχους που έχουν θέσει.

Συλλέκτης εμπειριών

Ναι μεν, η εντός έδρας ήττα «πονάει» και βάζει στον Παναθηναϊκό δύσκολα αναφορικά με την ευρωπαϊκή του συνέχεια, δεν παύει όμως να έχει και κάποια θετικά. Πέρα από την αντίδραση της ομάδας μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα κόντρα στη Ντιναμό και την προσπάθεια για ισοφάριση του ματς ως το φινάλε, υπήρξαν κι άλλα πράγματα που πρέπει να κρατήσει και να επενδύσει πάνω τους ο Παναθηναϊκός.

Η ομάδα του Αναστασίου έχει δεδομένες αδυναμίες, γνωρίζει που έχουν γίνει λάθη και προσπαθεί διαρκώς να τα διορθώσει. Δυνατότητα βελτίωσης της κατάστασης μέσω μεταγραφών, ήταν εξαρχής γνωστό πως δύσκολα θα υπάρξει. Προσπάθειες έγιναν, άλλες επιτυχημένες κι άλλες όχι, όμως ο Παναθηναϊκός αυτός είναι και με αυτούς τους παίκτες θα πορευτεί στο εξής. Συνεπώς, απέναντι σε ομάδες που έχουν 20 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ, όπως η Ντιναμό Μόσχας των 124 εκατ. ευρώ που φανέρωσε την ανωτερότητά της στη Λεωφόρο, μόνο να κερδίσεις μπορείς. Και για ποδοσφαιριστές όπως οι Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Κουτρουμπής, Κλωναρίδης, Ντίνας και Καρέλης, αυτά τα ματς είναι... συλλογή εμπειριών. Τα μαθήματα που παίρνει ο Παναθηναϊκός, γνωρίζει να τα αξιοποιεί όπως έδειξε και πέρσι, έτσι ώστε να φτάσει στα επίπεδα που απαιτούν οι όμιλοι ευρωπαϊκής διοργάνωσης!

Τα παιδιά στην κερκίδα...

Το μεγαλύτερο κέρδος, όμως, είναι άλλο... Όπως έλεγε και ο στίχος από το «Τα καράβια μου καίω», του Νίκου Πορτοκάλογου, «Τα παιδιά στην κερκίδα, είναι η μόνη σου ελπίδα». Ο Παναθηναϊκός δεν έχει, βέβαια, τάσεις... αυτοκαταστροφής, αλλά ούτε και καράβια για να κάψει! Οι «πράσινοι» όμως απολαμβάνουν μια πρωτοφανή και τρομερή στήριξη από τον κόσμο τους, που μπορεί να είναι το πιο ισχυρό όπλο σε αυτή τη μεταβατική εποχή για τον σύλλογο. Το τριφύλλι είδε τους οπαδούς του, ακόμα και στο διάστημα που η Ντιναμό Μόσχας είχε επιβάλει... τρομοκρατία στην περιοχή του Κοτσόλη κι απειλούσε με τρίτο γκολ και πλήρη... διάλυση της πράσινης άμυνας, να κάνουν κατάθεση φωνής και ψυχής!

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, ευτυχώς για την ομάδα, γνωρίζει καλά πως έχουν τα πράγματα. Γνωρίζει τις αδυναμίες, τις δυσκολίες και το τι προσπαθεί να κάνει η ομάδα. Για αυτό και άπαντες, όσοι βρέθηκαν στη Λεωφόρο, τόσο στη διάρκεια του ματς όσο και στο φινάλε του, χειροκρότησαν την προσπάθεια που έκαναν ο Αναστασίου και οι παίκτες του. Δεν ήταν μόνο η πάντα δυναμική και πρωτοπόρα Θύρα 13 που έδωσε το σύνθημα. Το ενθαρρυντικό ήταν πως το χειροκρότημα ήρθε από όλες τις πλευρές του γηπέδου. Βέβαια, το πέταλο των οργανωμένων ξεχώρισε, τόσο στην αρχή με την απίθανη και μοναδική χωρογραφία, όσο και με τη στήριξη στο φινάλε. Για αυτό και ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδα, όσο έχει τη στήριξη του κόσμου του. Άλλωστε, με αναθέματα, γκρίνια και μιζέρια, δεν είχε καταφέρει πολύ καλύτερα πράγματα στο πρόσφατο παρελθόν...

Δείτε τα αποκλειστικά βίντεο του Onsports TV από τη Λεωφόρο

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo2.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo3.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo4.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo5.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo6.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo7.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo8.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo9.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo10.mp4{/onsportsvideos}

 

 

{onsportsvideos}onSportsVideos/paodynamo11.mp4{/onsportsvideos}

Onsports TV: Ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του και το κέρδος! (videos+photos)



Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Παναθηναϊκός AKTOR: Προπονήθηκε στη Stark Arena
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Super League 2: Η Athens Kallithea είναι με το… ένα πόδι στη «μεγάλη» κατηγορία
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επίσημο! Στις 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό το Παναθηναϊκός – Άρης
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
Μαγνητική και αγωνία για Μπάλντγουιν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved