Δυναμικά Αθλήματα - No Limits: Ο Τάσος Μπερδέσης στο Onsports (video)
Ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος, Τάσος Μπερδέσης, μιλάει στην κάμερα του Onsports με αφορμή το No Limits 22 που θα γίνει την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο.
Ο ικανότατος αθλητής αναφέρεται στο πώς έφτασε να παίζει σε υψηλό επίπεδο, τα πρότυπά του, τη διοργάνωση, το μήνυμά αυτής και για το τι του έχει μάθει στη ζωή του η ενασχόλησή του με την πυγμαχία.
Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό ο κορυφαίος Έλληνας πυγμάχος , που άνοιξε το δρόμο στην Ελλάδα για την επαγγελματική πυγμαχία, αήττητος μέχρι σήμερα, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο με την πρώτη του εμφάνιση σε υψηλής τηλεθέασης τηλεοπτική εκπομπή, Τάσος ‘’Stolen Dreams’’ Μπερδέσης.
Δείτε το βίντεο παραπάνω…