Μόνο το ποδόσφαιρο;
Ξεκαθάρισε, λοιπόν, σήμερα και τυπικά (διότι ουσιαστικό θέμα δεν υπήρχε, πλέον) πως η ΕΡΤ δεν θα ασχοληθεί με τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Ολυμπιακού στην Σούπερ Λίγκα.
Δεν αναγραφόταν αυτό ακριβώς στην ανακοίνωση, αλλά περί αυτού πρόκειται...
"Θολό" έμεινε το αν η δημόσια τηλεόραση θα διεκδικήσει τα δικαιώματα του Τσάμπιονς Λιγκ, για την τριετία 2012-15.
Διότι, στην ανακοίνωση της η ΕΡΤ, δεν ξεκαθαρίζεται αν η διακοπή στις διιαπραγματεύσεις αφορά μόνο στο ελληνικό ή και στο διεθνές προϊόν.
Το να σταματάει η ΕΡΤ κάθε διαπραγμάτευση είναι μία κουβέντα. Το ερώτημα είναι πότε θα την ξαναρχίσει; Ή, μήπως, την σταματάει για πάντα;
Και αν αντιδράει με αυτό τον τρόπο (που γίνεται κατανοητός σε επίπεδο εντυπώσεων) τις διαπραγματεύσεις στον τομέα ποδόσφαιρο, το άλλο ερώτημα είναι αν ανάλογη τακτική, η ΕΡΤ πρέπει να ακολουθήσει (για ίδιους ή διαφορετικούς λόγους) με άλλα αθλήματα.
Ρεπόρτερ "Μπέκας"