Λονδίνο 2012: Δημιούργησαν… χάος τα ταξί!
Πανικό και... χάος προκάλεσαν στο Λονδίνο 200 οδηγοί ταξί που διαμαρτύρονταν για την απόφαση απαγόρευσης χρήσης των ολυμπιακών λωρίδων κυκλοφορίας στη διάρκεια των Αγώνων.
Συγκεκριμένα, οι οδηγοί συγκέντρωσαν στην πλατεία της Βουλής τα οχήματά τους και αναστάτωσαν κυρίως του ξένους τουρίστες με τη φασαρία που προκάλεσαν με τα κορναρίσματά τους.
«Πέταξαν τα ταξί έξω από το κέντρο, η απόφαση είναι λανθασμένη και δεν μπορεί να γίνει δεκτή», ήταν τα λόγια του προέδρου της ένωσης ταξί, Τζόναθαν Μάιερς, με την κυβέρνηση να κάνει λόγο πως όλα είχαν αποφασιστεί από το 2009 ύστερα από συζητήσεις με τους οδηγούς ταξί.
Η εν λόγω απόφαση στην οποία αντιτίθενται οι επαγγελματίες περιλαμβάνει υψηλά πρόστιμα στους παραβάτες, όπως είχε γίνει και το 2000 στο Σίδνεϊ και το 2004 στην Αθήνα.