Φουλ του… άσου

Φουλ του… άσου

Η αρραβωνιαστικιά του Ζερεμί Αλιαντέρ, ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία και δίνει έναν παραπάνω λόγο στο να στηρίξουμε όλοι την Λάρισα στην προσπάθειά της για την παραμονή.

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ζερεμί Αλιαντέρ για χάρη της Λάρισας, ωστόσο το αρνητικό είναι ότι ήρθε μόνος του. Αν όλα πάνε καλά με την μεταγραφή του στους «βυσσινί» όλοι οι φίλοι της ομάδας θα έχουν έναν λόγο παραπάνω για να βρίσκονται στις κερκίδες της «AEL FC Arena».

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την αρραβωνιαστικιά του, Λεϊλάνι Ντάουντινγκ. Η Μις Μεγάλη Βρετανία για το2003 ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία και οι λόγοι είναι προφανής. Τι την κάνει ξεχωριστή; Το γεγονός ότι λαμβάνει μέρος στο τουρνουά πόκερ των διάσημων.

Φουλ του άσου με ρηγάδες δηλαδή. «Όταν αγωνίζομαι με άντρες και ξέρουν ότι είμαι μοντέλο τους αποσπώ την προσοχή για να μην είναι συγκεντρωμένοι. Μου αρέσει να το κάνω αυτό γιατί κερδίζω», έχει τονίσει στο παρελθόν. Οπότε αν τύχει να την δει κανείς σε κάποιο καζίνο μην κάνει το λάθος και καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί της… Είναι χαμένος από χέρι.



Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ανακοίνωσε τον Άλεν ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η επιστροφή Τοπολιάτη στην Ακαδημία - Επίσημα Ρούμπιο στην Β’
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Πουρσανίδης, Αγραφιώτης και Αναστασιάδης στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Τέλος ο Τζάκσον από τον ΠΑΟΚ
Τέλος ο Τζάκσον από τον ΠΑΟΚ
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved