Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα καλό στο σεξ;

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που κάνουν έναν άντρα καλό στο σεξ;

Μπορεί να νομίζεις ότι είσαι καλός στο σεξ-βασικά σίγουρα το νομίζεις γιατί όλοι το νομίζουν-και μπορεί να θεωρείς ότι μπορείς να ευχαριστήσεις οποιοδήποτε θηλυκό εκεί έξω, αλλά υπάρχουν κάποια στάνταρ πράγματα τα οποία σε κάνουν καλό και σωστό εραστή, σύμφωνα πάντα με όσα πιστεύουν οι γυναίκες.

Και επειδή οι έρευνες είναι για να σου ανοίγουν τα μάτια ρωτήσαμε και μάθαμε. Ποια είναι λοιπόν τα βασικά χαρακτηριστικά που σε κάνουν καλό στο σεξ; Δώσε βάση και προσοχή γιατί υπάρχει περίπτωση να κάνεις κάτι πάρα πολύ λάθος.

1. Το 86% των ερωτηθέντων-το οποίο είναι και το μεγαλύτερο ποσοστό-απάντησε φυσικά τα προκαταρκτικά. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αν έχεις έστω και λίγο μυαλό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα τιμάς. Στο κάτω κάτω τα προκαταρκτικά είναι το μισό σεξ. Κι εσύ δε θέλεις να κάνεις προχειροδουλειές. Έτσι δεν είναι;

2. Δεύτερο κατά σειρά έρχεται το στοματικό, το οποίο το λες και προκαταρκτικό, αλλά καλώς ή κακώς είναι μία κατηγορία μόνο γιατί υπάρχουν πολλοί από εσάς που το… φοβάστε! Και ερχόμαστε εμείς να ρωτήσουμε: Γιατί το φοβάστε τελοσπάντων; Να ξέρεις ότι αν είσαι από εκείνους τους κουλούς που δεν το κάνουν, καλό σεξ δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ στη ζωή σου.

3. Τρίτο στη σειρά έρχεται το πόσο… σκληρός και άγριος είσαι. Καλά ηρέμησε δε λέμε να τη σπάσεις και στο ξύλο, απλά για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τον έλεγχο της κατάστασης. Εκτός αν η βραδιά σας έχει concept και είναι εκείνη το αφεντικό της υπόθεσης. Κατά τ’ άλλα, το να βαριέσαι, να διστάζεις και να μη δοκιμάζεις τίποτα καινούριο απορρίπτεται.

4. Και επειδή είσαι άντρας βαρύς και βίαιος, βγάλε αυτό τον εαυτό σου προς τα έξω, αλλά με μέτρο. Τράβηγμα μαλλιών, χαστούκια (σε διάφορα σημεία) και όλα τα γνωστά, επιτρέπονται, αλλά μην το παρακάνεις και τρέχουμε. Βασικά αν είναι να κάνεις σεξ και να μην ρίξεις το σκαμπίλι σου καλύτερα να μην κάνεις καθόλου. Δεν το λέμε εμείς. Το 75% το λέει!

5. Α και προφανώς είναι καλό να μιλάς, αλλά προσοχή σε αυτά που λες. Με λίγα λόγια ας μη βγει ο βαρκάρης που κρύβεται μέσα σου και αρχίσεις τα μπινελίκια δίχως αύριο. Υπάρχει περίπτωση να νιώσει λίγο άβολα, με τις ύβρεις που εκτοξεύεις! Κράτησε τη φάση σου λίγο πιο χαμηλά, αφού μπορείς να προσαρμοστείς.

6. Δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε φυσικά και τον ένα και μοναδικό σκοπό του σεξ: Τον οργασμό! Δε λέμε να πέσεις στην περίπτωση, αλλά αν δεν μπορείς να την κάνεις να τελειώσει τότε τι κάνουμε φίλε μου; Αν είναι δύσκολη, προσπάθησε περισσότερο. Θα εκτιμηθεί να ξέρεις. Σε περίπτωση βέβαια, που βλέπεις ότι το παιχνίδι το χάνεις, καλό θα ήταν να σταματήσεις κάποια στιγμή γιατί λυπούμεθα που στο λέμε, αλλά δεν πρόκειται να συμβεί. Το να προσπαθείς ενώ αυτή έχει ήδη ξενερώσει, είναι δείγμα χαζομάρας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν είσαι χαζός.

7. Και ας κλείσουμε με κάτι κλισέ το οποίο όμως θεωρείται απαραίτητη προυπόθεση για να λάβεις τον τίτλο του σωστού εραστή. Δεν υπάρχει λόγος να συμπεριφέρεσαι σαν να την μισείς αμέσως μόλις τελειώσετε. Δηλαδή ok, πριν λίγο κάνατε σεξ, τώρα θυμήθηκες ότι δε θέλεις; Κάνε μία αγκαλιά, ρίξε και κανένα φιλάκι. Και αν δεν τη γουστάρεις και καθόλου, την επόμενη μέρα σβήσε τα ίχνη σου! Αν δεν ξέρεις πώς να το κάνεις-περίεργο-ρώτα ένα φίλο σου.



LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
LaLiga: Η Τζιρόνα έστεψε Πρωταθλήτρια τη Ρεάλ Μαδρίτης – Έφτασε τα 36 τρόπαια η «βασίλισσα»
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Οι κληρώσεις στα προκριματικά του EURO σε Εθνική Νέων κι Εθνική Παίδων
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Formula 1: «Άπιαστος» και πάλι ο Φερστάπεν! Άνετη νίκη και στο Sprint στο Grand Prix στο Μαϊάμι
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
Ρεάλ Μαδρίτης: Θέμα χρόνου η μαθηματική στέψη της στη LaLiga
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved