Αυτά τρελαίνουν τις γυναίκες και θέλουν σαν τρελές σεξ!
SHARE

Αυτά τρελαίνουν τις γυναίκες και θέλουν σαν τρελές σεξ!

Συνήθως αυτοί που σκέφτονται το σεξ 24 ώρες το 24ωρο είναι οι άντρες, ή μάλλον ήταν οι άντρες, γιατί τα πράγματα τελευταία έχουν κάπως αλλάξει.

Και είναι λογικό αν μας ρωτάς γιατί πλέον η σύγχρονη γυναίκα είναι δυναμική, ανεξάρτητη και ξέρει τι θέλει, οπότε προφανώς και όποτε θέλει σεξ ξέρει και να το ζητήσει. Τι κάνει όμως μία γυναίκα να θέλει να κάνει σεξ σαν τρελή;

Εντάξει για τον άντρα ξέρουμε γιατί έτσι κι αλλιώς είστε και οπτικά όντα και είναι κάπως πιο προφανές. Έπειτα όμως από έρευνες, αναδείχθηκαν τα 4 βασικά πράγματα που διεγείρουν τις γυναίκες και τις κάνουν να θέλουν σεξ σαν τρελές!

Έχουμε και λέμε…

1.    Η εμφάνιση: Ναι μπορεί να είπαμε και παραπάνω ότι οι άντρες είναι οπτικά όντα και μένουν περισσότερο στην εμφάνιση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κι εμείς αδιαφορούμε γι’ αυτή. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα των ερευνών, οι γυναίκες έλκονται και διεγείρονται από αντρικά πρόσωπα τα οποία είναι μεν αντρικά και αρρενωπά, αλλά όχι πάρα πολύ! Με λίγα λόγια αν συνδυάζεις baby face με μούσι και πυκνά φρύδια-αλήθεια δεν ξέρουμε πώς γίνεται αυτό-τότε είσαι το ιδανικό. Επίσης, αγαπούν τις φαρδιές πλάτες και το δυνατό στέρνο, αλλά αυτό υποθέτουμε το γνωρίζεις.

2.    Η ώρα της ημέρας: Να προφανώς και παίζει σημαντικό ρόλο η ώρα της ημέρας και καλά θα κάνεις να το βάλεις καλά μέσα στο μυαλό σου. Δεν εννοούμε προφανώς αν θα είναι στις 5 το απόγευμα ή στις 11 το βράδυ. Το θέμα στην προκειμένη είναι σε τι φάση τη βρίσκει η κάθε ώρα της ημέρας. Με λίγα η γυναίκα θέλει σεξ όταν αισθάνεται καλά με τον εαυτό της. Μετά το γυμναστήριο για παράδειγμα, ή μετά τα ψώνια-όπου φυσικά έχει βρει αυτά που ήθελε-ή αν για παράδειγμα έχει ανέβει στη ζυγαριά και την έχει δείξει 1 κιλό κάτω! Σε περίπτωση που είναι κουρασμένη, με μαύρους κύκλους και σου εξομολογηθεί ότι μόλις έφαγε μία βάφλα με σοκολάτα και παγωτό για να ηρεμήσει, καλό θα ήταν να μείνεις μακριά της.

3.    Και φυσικά η μυρωδιά: Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από εσάς τους άντρες, οι γυναίκες έχουν θέμα με την μυρωδιά. Γενικά να ξέρεις ότι αγαπάμε τη φυσική μυρωδιά και όχι να λούζεσαι με την κολόνια. Επίσης, κάτι που ξενερώνει αρκετά, είναι η δυσάρεστη αναπνοή, γι’ αυτό, καλό θα ήταν να αποκτήσεις καλύτερη σχέση με την οδοντόβουρτσά σου.

4.    Αυτά που λες: Μπορεί εσύ να προτιμάς τις πράξεις από τα λόγια, αλλά εμείς όχι! Οπότε προσπάθησε να μιλάς λίγο περισσότερο. Μίλα για πράγματα που θέλεις να κάνεις μαζί της, τα μελλοντικά σας σχέδια και φυσικά κάντη να γελάσει. Οι γυναίκες λατρεύουν τους άντρες με χιούμορ. Αν την κάνεις να γελάσει, σίγουρα θα τη γοητεύσεις.

Παίζουμε μπαλίτσα και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

Live Chat Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός
Live Chat Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός
Η «Πράσινη Ώρα» με Κουβόπουλο-Μπαρούνη (video)
Η «Πράσινη Ώρα» με Κουβόπουλο-Μπαρούνη (video)
Άρης: Ντόπες από οπαδούς στην προπόνηση – Δοκιμάζει Τζαμαϊκανό φορ (photos+video)
Άρης: Ντόπες από οπαδούς στην προπόνηση – Δοκιμάζει Τζαμαϊκανό φορ (photos+video)
ΕΠΟ: Για δεύτερη χρονιά το «Training the future»
ΕΠΟ: Για δεύτερη χρονιά το «Training the future»

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies