Αν δε δεις τα παρακάτω σημάδια σε παρακαλώ μη με φλερτάρεις!
SHARE

Αν δε δεις τα παρακάτω σημάδια σε παρακαλώ μη με φλερτάρεις!

Αν μια γυναίκα σε ποθεί φαίνεται… Αν όχι… φαίνεται ακόμα περισσότερο!

Sex Editor header copy

Όταν μας φλερτάρεις και βλέπεις πως δεν ανταποκρινόμαστε δεν είναι γιατί είμαστε ντροπαλές (πατήσαμε τα 30 πια!). Ο λόγος είναι πως δεν μας ενδιαφέρεις. Αν όμως είσαι τυχερός και δεις τα παρακάτω σημάδια σημαίνει πως καλά το πας και μη σταματάς…

#1 Σε αγγίζω. Τη στιγμή που μιλάμε και σε κοιτάω στα μάτια αν με έχεις γοητεύσει ασυναίσθητα ή και με πλήρη συνείδηση θα σε αγγίξω. Θα βρω μια καλή δικαιολογία λογικά τη στιγμή που θα πεις κάτι αστείο ή που θα με πειράξεις και σε αγγίξω στο πόδι ή στο μπράτσο. Αν κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας δεν σε έχω αγγίξει σημαίνει πως μπήκες στη κατηγορία «κολλητός».

#2 Λέω μόνο καλά λόγια για τον εαυτό μου. Αν μου αρέσεις θέλω να σου δείξω την καλύτερη εκδοχή μου. «Βέβαια, μαγειρεύω», «λατρεύω τη δουλειά μου», «προσέχω πολύ τη διατροφή μου» και άλλα αθώα ψέματα που φτιάχνουν την εικόνα μου. Και όλα αυτά γιατί προσπαθώ να σε κεντρίσω και με την προσωπικότητά μου.

#3 Δε δίνω καμία σημασία στα εξωτερικά ερεθίσματα! Χτυπάει το τηλέφωνο μου και δεν απαντάω καθόλου; Ή το σηκώνω και κλείνω τον συνομιλητή μου με συνοπτικές διαδικασίες; Εν ολίγοις δε θέλω κανέναν να μας διακόψει! Αυτό είναι σίγουρο σημάδι πως ανταποκρίνομαι στο φλερτ σου.

#4 Σε τσεκάρω. Με έχεις δει να σε κοιτάζω ακόμα και τις στιγμές που δε μιλάς; Με έπιασες να σε επεξεργάζομαι από πάνω μέχρι κάτω για να δω αν μου αρέσουν όλα σου; Αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι μου έχεις κινήσει την περιέργεια και εξετάζω όλο το πακέτο!

#5 Ανέφερα τυχαία πως αυτό το διάστημα δεν έχω σχέση. Για να είμαι σίγουρη ότι σου έδωσα το πράσινο φως ξεκαθάρισα το personal status μου ώστε να μην έχεις πια κανένα εμπόδιο να μου πεις να βγούμε ραντεβού. Αντιθέτως αν με ρωτήσεις αν είμαι ελεύθερη και σου απαντήσω κάτι σε «είναι πολύπλοκο» σημαίνει πως μπορείς να σταματήσεις το φλερτ σου γιατί μπορεί να μην έχω κάτι στη ζωή μου, αλλά δεν ενδιαφέρομαι για σένα.

#6 Είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ συγκεντρωμένη σε σένα. Δεν κοιτάω ποιος μπήκε στο μαγαζί, δεν ασχολούμαι με το κινητό μου, δεν έχω εκνευρισμό που μονοπωλείς το ενδιαφέρον μου. Αν όλα αυτά συμβαίνουν τότε για μένα δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου, από τη στιγμή που θα μου πεις να φύγουμε μαζί!

Τυχερούλη!

Onsports Editor Eswterikh

Για περισσότερα θέματα σεξ κάνε κλικ εδώ.

Καρεμπέ: «Μετά από το επεισόδιο με τον Οκκά, σκέφτηκα την αποχώρηση»
Καρεμπέ: «Μετά από το επεισόδιο με τον Οκκά, σκέφτηκα την αποχώρηση»
Ανατροπή: Τι αλλάζει στις αγορές με κάρτες
Ανατροπή: Τι αλλάζει στις αγορές με κάρτες
Κόντρα στην παράδοση
Κόντρα στην παράδοση
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Με ενισχυμένο κέντρο!
Παναθηναϊκός-Ατρόμητος: Με ενισχυμένο κέντρο!


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies