Αυτά είναι τα 4 σημάδια που δείχνουν πως σε γουστάρει
SHARE

Αυτά είναι τα 4 σημάδια που δείχνουν πως σε γουστάρει

Οι περισσότεροι άντρες δεν ξέρουν να διαβάζουν τα σημάδια που τους στέλνουν οι γυναίκες ή ακόμα χειρότερα βλέπουν σημάδια εκεί που δεν υπάρχουν καν!

Για να μην γίνεις και εσύ ένας από αυτούς και την πέφτεις σε κορίτσια που δεν έχουν ενδιαφέρον για σένα… αυτά είναι τα 4 σημάδια, που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν σε παίρνει να κάνεις τη μεγάλη κίνηση του πεσίματος….  

1. Απαντάει άμεσα στα μηνύματά (πιο γρήγορα από ότι εσύ στα δικά της)
Αν απαντάει στα μηνύματά σου αμέσως -και αυτό σημαίνει μόλις μερικά λεπτά-, αν το δικό της μήνυμα είναι μεγαλύτερο από το δικό σου (ναι, ναι τόση λεπτομέρεια) και αν το περιεχόμενο αυτών που γράφει είναι προσωπικό με δόση συναισθήματος τότε οι πιθανότητες λένε πως την έχεις κατακτήσει σε πρώτο στάδιο. Μπορείς να κινηθείς άμεσα.

2. Σε αγγίζει συχνά
Ένα από τα σημαντικότερα σημάδια πως σε βρίσκει ενδιαφέρον και θέλει να περάσει τη σχέση σας στο επόμενο στάδιο είναι το άγγιγμά της. Αν σε αγγίζει περισσότερο από όσο κάποιον άλλο φίλο της (συνήθως στα μπράτσα, στον ώμο ή στην πλάτη) σου δείχνει τις προθέσεις της. Η ανάγκη για σωματική επαφή είναι το νούμερο ένα σημάδι για να ξέρεις αν σε βλέπει ερωτικά. Κάνε το παρακάτω τεστ για να βεβαιωθείς: Πιάσε το χέρι της ή το μπράτσο της όταν λες ένα αστείο. Βρίσκει δικαιολογία να σε πιάσει και εκείνη μετά από λίγο; Πιάσε την από την μέση. Την βλέπεις να νιώθει άβολα ή να χώνεται πιο βαθιά στην αγκαλιά σου. Ε;

3. Μα, πόσο αστείος είσαι!

Και ξαφνικά είσαι ο πιο αστείος άντρας του κόσμου! Ένας κλασικός τρόπος για μια γυναίκα να εκδηλώσει  το πρώιμο ενδιαφέρον της είναι να γελάει με ΟΛΑ τα αστεία του άντρα που την ενδιαφέρει. Αν με τα δικά σου αστεία γελάει πιο δυνατά και πιο γρήγορα από ότι συνηθίζει με τους άλλους τότε σου στέλνει σημάδια… Γιατί το να έχεις μεταμορφωθεί σε stand up comedian σε μια βραδιά δεν παίζει!

4. Προσπαθεί να σου κανονίσει ραντεβού… με άλλες!
Δεν έχει λογική, αλλά και η γυναίκα δεν είναι το πιο εύκολο πλάσμα στον κόσμο. Μια γυναίκα που ποθεί έναν άντρα μπορεί να ακολουθήσει την τακτική της προξενήτρας για να δει αν ενδιαφέρεσαι για εκείνη!Ανεξάρτητα αν το κάνει λίγο απότομα θα πρέπει να κολακευτείς. Σημαίνει πως σε θεωρεί αρκετά γοητευτικό για να ρίξει τα μούτρα της και να κάνει την προξενήτρα... Αυτό που ουσιαστικά θέλει είναι να σε πιέσει να της πεις είναι εσύ θες μόνο εκείνη!


Οπαδός της Γιουβέντους ο Mayweather! (photos)
Οπαδός της Γιουβέντους ο Mayweather! (photos)
«Μετά τα μεσάνυχτα»: Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο της Καζαριάν! Όσα αποκάλυψε η αδερφή της!
«Μετά τα μεσάνυχτα»: Όλη η αλήθεια για το ροζ βίντεο της Καζαριάν! Όσα αποκάλυψε η αδερφή της!
Μαρτίνς: «Ανεξήγητα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Μαρτίνς: «Ανεξήγητα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»
Στοίχημα: Η βόμβα της ημέρας
Στοίχημα: Η βόμβα της ημέρας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies