Η  Σάρλοτ θα σαρώσει στο … Super Bowl (videos+ photos)

Η Σάρλοτ θα σαρώσει στο … Super Bowl (videos+ photos)

Μία επιπλέον και μάλιστα υψηλότατου αν όχι κορυφαίου επιπέδου δόση θεάματος θα έχει το εφετινό Super Bowl.

Δεν είναι άλλη από την εκρηκτική Σάρλοτ Μακ Κίνι. Η Αμερικανίδα  θεωρείται ότι είναι η διάδοχος  Κέιτ Άπτον και κατά πολλούς  έχει ήδη ξεπεράσει την συμπατριώτισσα της στην κορυφή της ανδρικής δημοτικότητας.

charlotte-5


Με αναλογίες ίδιες, και ίσως ακόμα καλύτερες, η ΜακΚίνι,  σύμφωνα και με την ίδια ήρθε για να μείνει. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει σχεδόν 240.000 followers, με τα likes να πέφτουν βροχή κάθε φορά που αποφασίζει να ανεβάσει κάποια φωτογραφία.

Screen-Shot-2014-08-07-at-6.30.17-PM-660x663


Αυτό το χυμώδες κορίτσι λοιπόν επελέγη για ένα σωρό προφανείς λόγους να δώσει το «παρών» στο κορυφαίο ραντεβού του αμερικανικού αθλητισμού , τον τελικό του  αμερικανικού ποδοσφαίρου που θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου στο στάδιο «Φοίνιξ» του Γκλέντέιλ της Αριζόνα.

Charlotte-Mckinney-3 1

Αντίπαλοι για το υπέρτατο τρόπαιο του  δημοφιλέστερου σπορ σπορ  στη Βόρεια Αμερική θα είναι η πρωταθλήτρια ομάδα του American Football Conference (AFC)  Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς κι η ομόλογος της  του National Football Conference (NFC)  Σιάτλ Σίχοκς  που θα κρίνει τον πρωταθλητή στο National Football League (NFL) για τη σεζόν 2014.

charlotte-mckinney-brobible-pics-006 0
Ο 49ος τελικός του Super Bowl  και 45ος από την ένωση το  1970 των  AFL–NFL θα έχει λοιπόν την εξαιρετική ατραξιόν  που ακούει στο όνομα Σάρλοτ ΜακΚίνι  η οποία στα 17 της εγκατέλειψε το λύκειο για να γίνει μοντέλο και τόσο η ίδια όσο και σχεδόν σύμπας ο ανδρικός πληθυσμός θεωρούν ότι πέτυχε διάνα με την επιλογή αυτή ζωής.

charlotte-mckinney-3-598x547
Η «παρουσία» της  στο σπουδαίο αυτό αθλητικό γεγονός θα είναι ο πρωταγωνιστικός της ρόλος σε διαφημιστική καμπάνια αλυσίδας  fast –food που αναμένεται να  εκτοξεύσει τις πωλήσεις της μετά από αυτή την …επιλογή.






Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved