Η… πέτρα του σκανδάλου
SHARE

Η… πέτρα του σκανδάλου

Η Μαρτίνα Στέλα είναι η υπεύθυνη για τον παραλίγο χωρισμό του Άντριαν Μούτου με τη γυναίκα του, Μάτος Γκόμεζ.

Πάντα ένας ποδοσφαιριστής όταν είναι γνωστός, καταφέρνει να έχει πολλά προνόμια σε διάφορους τομείς. Αρκετές είναι οι προσφορές από διάφορες εταιρίες για διαφημιστικούς λόγους, ενώ υπάρχει και η δόξα που κερδίζουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Πάνω από όλα όμως… προσελκύουν το αντίθετο φύλλο με ακόμα πιο χαρακτηριστική ευκολία. Εδώ, ο Πίτερ Κράουτς βρίσκεται στο πλευρό μίας από τις πιο όμορφες αγγλίδες.

Ο Άντριαν Μούτου θα δυσκολευόταν; Βέβαια, ο Ρουμάνος σούπερ σταρ φαίνεται πως δεν είχε την ικανότητα να… κρυφτεί από τους παπαράτσι. Τον Ιούλιο του 2008 ήταν πρώτο θέμα στα σκανδαλοθηρικά Μέσα της Ιταλίας, καθώς υπήρχε μία φωτογραφία που είναι σε πολύ κοντινή απόσταση με μία από τις πλέον εντυπωσιακές γυναίκες, την Μαρτίνα Στέλα.

Η αλήθεια είναι πως, όποιος άντρας και να βρισκόταν κοντά της, δύσκολα θα ήθελε να απομακρυνθεί. Ωστόσο, ο Ρουμάνος διεθνής εκείνη την περίοδο ήταν (και παραμένει) παντρεμένος με την Μάτος Γκόμεζ (άλλη απίστευτη γυναικάρα από τον Δομίνικο παρακαλώ) η οποία ήταν έγκυος.

Η έκταση που πήρε το συγκεκριμένο θέμα ήταν αρκετά μεγάλη με τον Μούτου σε συνέντευξή του να τονίζει: «Παρατήστε με ήσυχο! Είμαι ευτυχισμένος με την γυναίκα μου και περιμένουμε παιδί. Δεν γίνεται να λέτε τέτοια πράγματα για έναν παντρεμένο άνθρωπο».

Η αλήθεια βέβαια, είναι ότι από τότε δεν υπήρξε κάποιο ξεκαθάρισμα, καθώς καμία από τις δύο πλευρές δεν είχε επιβεβαιώσει ότι όντως υπήρχε κάτι παραπάνω στην σχέση τους από μία απλή φιλία.

Το Onsports σας παρουσιάζει την… πέτρα του σκανδάλου για τον γάμο του Άντριαν Μούτου. Η Μαρτίνα Στέλα όπως θα έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, είναι μία από τις πιο όμορφες Ιταλίδες γυναίκες και ως είθισται οι όμορφες στην χώρα της Μεσογείου δεν πάνε… χαμένες.

Είναι από τις πιο γνωστές ηθοποιούς της χώρας και πρωταγωνιστεί από τα 17 της. Πλέον διανύει το 28ο έτος της ηλικίας της και αφού πέρασε από αρκετές ταινίες, πλέον είναι παρουσιάστρια στην ιταλική τηλεόραση όπου για να πετύχει μία γυναίκα εκεί, υπάρχει ένας νόμος: Να είναι εντυπωσιακή και να προκαλεί στην κάμερα.

7 PHOTOS

Η… πέτρα του σκανδάλου

Ευαγγέλου στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Ευαγγέλου στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός
Υπογράφει στους Ουίζαρντς ο Οκάρο Ουάιτ
Υπογράφει στους Ουίζαρντς ο Οκάρο Ουάιτ
ΑΕΚ: Η απόδοση του Γκρίφιν «πονοκεφαλιάζει» τον Μπάνκι
ΑΕΚ: Η απόδοση του Γκρίφιν «πονοκεφαλιάζει» τον Μπάνκι
Ατρόμητος: Εξοφλήθηκε ο Φυτανίδης, κανένας κίνδυνος για -3
Ατρόμητος: Εξοφλήθηκε ο Φυτανίδης, κανένας κίνδυνος για -3


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies