Πάμε ταμείο με Europa League
Με τις ρεβάνς των αγώνων της φάσης των «32» θα ασχοληθούμε σήμερα και θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το… μεροκάματο.
Πρώτη μας πρόγνωση είναι ο άσος του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν στο Βέλγιο με 1-0 και σίγουρα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» μπορούν να πάρουν τη νίκη και την πρόκριση.
Στην Ισπανία διεξάγεται ο αγώνας Μπιλμπάο-Μαρσέιγ ή αλλιώς Βαλβέρδε εναντίον Μίτσελ. Ο πρώτος είχε καταφέρει να φύγει με το διπλό (0-1) από τη Γαλλία και έχει σαφές προβάδισμα για την πρόκριση.
Στη Γερμανία η Σάλκε έχει προβάδισμα κόντρα στη Σαχτάρ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Το ίδιο και η Λεβερκούζεν κόντρα στη Σπόρτινγκ μετά το 1-0 στη Πορτογαλία. Τέλος η φορμαρισμένη Τότεναμ υποδέχεται τη Φιορεντίνα και μετά την ισοπαλία (1-1) πριν μία βδομάδα, είναι το φαβορί για να συνεχίσει στην επόμενη φάση.
Συνοπτικά:
Ολυμπιακός – Άντερλεχτ 1 Απόδοση: 1.71
Μπιλμπάο – Μαρσέιγ 1 Απόδοση: 1.70
Σάλκε – Σαχτάρ 1 Απόδοση: 1.75
Λεβερκούζεν – Σπόρτινγκ 1 Απόδοση: 1.67
Τότεναμ – Φιορεντίνα 1 Απόδοση: 1.83
Οι αποδόσεις προσφέρονται από τη Stoiximan.gr