Στήριγμα η Έστερ

Στήριγμα η Έστερ

Λίγα τα παιχνίδια από το σημερινό κουπόνι του ΟΠΑΠ ωστόσο πάντα υπάρχει η δυνατότητα να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Για τη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας, η Έστερ υποδέχεται τη Βέρναμο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τη σεζόν με μεγάλες βλέψεις, ωστόσο στη διάρκεια αυτής δεν επιβεβαιώθηκαν καθώς βρίσκονται αρκετά χαμηλά και θέλουν τη νίκη για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις. Η Βέρναμο από την πλευρά της, ήταν από τα πρώτα φαβορί για τον υποβιβασμό με το δυνατό της ξεκίνημα όμως, να της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται μακριά από τις τελευταίες θέσεις. Το τελευταίο διάστημα δεν είναι σε καλή κατάσταση όμως και έτσι ο «άσος» θα είναι η βασική μας επιλογή από σήμερα.

Στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας η Χάκεν αντιμετωπίζει την Έλφσμποργκ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 3η θέση της βαθμολογίας και θέλουν τη νίκη για να πάρουν προβάδισμα για την Ευρώπη. Αναμένεται ένα ισορροπημένο παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και έτσι θα επιλέξουμε τα 2-3 γκολ.

Τέλος, στη Δανία η Έσμπιεργκ υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ με τις δύο ομάδες να κάνουν τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν. Όπως και να έχει, η Έσμπιεργκ είναι καλύτερη και θα μπει από το ξεκίνημα δυνατά για να φτάσει στη νίκη. Έτσι, θα ρισκάρουμε με τον «άσο» από ημίχρονο.

344. ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ    1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ    2.15
346. ΧΑΚΕΝ – ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ    2-3 ΓΚΟΛ    2.00
347. ΕΣΤΕΡ – ΒΕΡΝΑΜΟ    1    1.60



ΑΕΚ: Απαλλάχθηκε από Super League ο Ηλιόπουλος - Χωρίς Νίκολιτς και Ναλιτζή με ΟΦΗ
ΑΕΚ: Απαλλάχθηκε από Super League ο Ηλιόπουλος - Χωρίς Νίκολιτς και Ναλιτζή με ΟΦΗ
Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Έβανς και παίζει την Κυριακή
Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Έβανς και παίζει την Κυριακή
Μπαρτζώκας: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ»
Μπαρτζώκας: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με Φουρνιέ και Μιλουτίνοφ»
Φιορεντίνα: Προβάδισμα για Βανόλι στον πάγκο
Φιορεντίνα: Προβάδισμα για Βανόλι στον πάγκο
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved