Είσαι εργένης; Τότε αυτοί είναι οι «proορισμοί» σου

Είσαι εργένης; Τότε αυτοί είναι οι «proορισμοί» σου

Βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; Σε κούρασε η ρουτίνα της καθημερινότητας και αναζητάς νέες συγκινήσεις; Είσαι και εργένης;

Τότε ίσως έχει έρθει η ώρα να οργανώσεις το επόμενο ταξίδι σε έναν από τους παρακάτω προορισμούς... «σταθμούς» για έναν άντρα! Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές να είναι προ των πυλών και να δυσκολεύεσαι να αφήσεις τις ομορφιές των ελληνικών νησιών, ωστόσο, υπάρχουν κάποιες ταξιδιωτικές εμπειρίες, που για να τις ζήσεις like a pro, πρέπει να οργανωθείς αρκετούς μήνες πριν. Μάζεψε τα φιλαράκια σου και ξεκινήστε τις ασκήσεις επί… mobile χάρτου.

Στην παγκόσμια πρωτεύουσα των μουσικών Event

Ξεκινάμε με τον πιο «βατό» προορισμό, την Ίμπιζα στην Ισπανία. Και λέω «βατό», γιατί πρόκειται για έναν προορισμό, εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η απόσταση δεν είναι αποτρεπτική, αφού οι απευθείας πτήσεις διαρκούν μόλις τρεις ώρες. Ο λόγος, ωστόσο, που αξίζει μια αντροπαρέα να επισκεφθεί το νησί αυτό, δεν είναι φυσικά η μικρή χιλιομετρική του απόσταση από τη χώρα μας -σε σχέση με τους προορισμούς που ακολουθούν- αλλά το ότι μιλάμε για την παγκόσμια πρωτεύουσα των πάρτι και της ηλεκτρονικής μουσικής! Η Ίμπιζα φιλοξενεί ορισμένα από τα καλύτερα club και event στον κόσμο με resident DJs, διάσημους μουσικούς παραγωγούς, που προσελκύουν με τα set τους… εντυπωσιακές αιθέριες υπάρξεις.

ergenis1

Στο βασίλειο του Clubbing

Αφήνουμε την πρωτεύουσα των πάρτι για να πάμε στο «βασίλειο του clubbing» στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αναμφισβήτητα ένας από τους προορισμούς στην checklist μιας αντροπαρέας θα πρέπει να είναι και το Μαϊάμι στις ΗΠΑ. Γνώριμο από τις αμέτρητες χολιγουντιανές ταινίες και τα διαφημιστικά φυλλάδια των τουριστικών γραφείων, η διάσημη πόλη στην πολιτεία της Φλόριντα ενδείκνυται για… οφθαλμόλουτρο στις ατέλειωτες αμμώδεις παραλίες της, καθώς εκεί θα συναντήσετε το μεγαλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών από οπουδήποτε αλλού, αλλά και για ξέφρενη νυχτερινή διασκέδαση. Μία καλή περίοδος να την επισκεφθείτε είναι ο Μάρτιος, που λαμβάνει χώρα και το διάσημο ετήσιο υπαίθριο φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής «Ultra Music Festival».

ergenis2

Στη μητρόπολη των Hangover

Συνεχίζουμε επί αμερικανικού εδάφους με τη «μητρόπολη των Hangover». Γνωστή από την ατάκα «ό,τι συμβαίνει στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας», η πολυπληθέστερη πόλη της πολιτείας της Νεβάδα αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ξενύχτια, ποτά, τζόγο και ξέφρενη διασκέδαση για κάθε αντροπαρέα. Εντάξει, δεν είπαμε να αφήσετε όλες σας τις οικονομίες στα καζίνο, αλλά το ταξίδι στο Λας Βέγκας είναι ιδανικό για αντρικές κραιπάλες. Αν η υπερβολική ζέστη δεν αποτελεί εμπόδιο, τότε ετοιμάστε βαλίτσες και συνδυάστε την επίσκεψή σας στην αμερικανική πολιτεία του τζόγου με ένα roadtrip.

ergenis3

Στην πατρίδα των Full Moon Parties

Αλλάζουμε ήπειρο για μια επίσκεψη στην πατρίδα των «Full Moon Parties» στην Ασία. Το «Ko Pha Ngan» είναι ένα νησί στη νοτιοανατολική Ταϊλάνδη, που χαρακτηρίζεται ως ο τέλειος προορισμός για εργένηδες, καθώς φημίζεται για τα πολυπληθή πάρτι τις ημέρες που έχει πανσέληνο. Το εξωτικό νησί συνιστάται όχι μόνο για τη νυχτερινή διασκέδαση στις παραδεισένιες αμμουδιές του, αλλά για τις καταδύσεις που μπορεί να κάνει κάποιος στα παρθένα νερά της περιοχής. Ο προορισμός αυτός είναι ιδανικός για αντροπαρέες που προτιμούν περιπετειώδεις διακοπές με backpack.

ergenis4



Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Κύπελλο Ελλάδας, Παναθηναϊκός - Άρης: Τελικό με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα θέλει ο Καρυπίδης
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved