Έτσι θα επιβιώσεις στη σύγχρονη… αρένα των dating apps!

Έτσι θα επιβιώσεις στη σύγχρονη… αρένα των dating apps!

Οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι ένα πολύτιμο κομμάτι για τη ζωή ενός ατόμου.

Ωστόσο, αρκετοί από εμάς δυσκολεύονται να ξεκινήσουν και να προχωρήσουν τη συζήτηση, ειδικά όταν ο συνομιλητής ανήκει στο γυναικείο φύλο. Και όχι μόνο αυτό, δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι είναι πολύ απασχολημένοι μέσα στην καθημερινότητα για να καταφέρουν να συναντήσουν άλλους ανθρώπους πριν το Σαββατοκύριακο, ενώ κάποιοι από εμάς έχουν «καεί» τόσο επίπονα στο παρελθόν που πλέον… φυσάνε και το γιαούρτι.

Όλα τα παραπάνω υποθέτω πως έλαβαν υπόψη όλοι εκείνοι οι οποίοι αποφάσισαν να δημιουργήσουν το Tinder ή άλλες εφαρμογές παρόμοιες με αυτό. Ευτυχώς σήμερα σε σχέση με παλαιότερα, υπάρχουν αμέτρητοι εναλλακτικοί τρόποι να φλερτάρεις και μία διαφορετική πλατφόρμα ανάλογα με το «ποιος» και «τι» σε ενδιαφέρει.

Μπορεί πολλοί από εμάς να είναι πολέμιοι των dating apps, κανείς όμως δεν αμφιβάλει πως είναι ένας καλός τρόπος για κάποιον να κάνει σταδιακά μικρά «ανοίγματα», μειώνοντας ταυτόχρονα το φόβο του για κάποια πιθανή απόρριψη. Επιπλέον, είναι ένας άμεσος τρόπος να εξασκήσει κάποιος την τεχνική του στο φλερτ! Παρόλα αυτά, αν είσαι ακόμη πρωτάρης με το online dating, παρακάτω ακολουθούν μερικά έμπειρα tips που θα κάνουν τη… στρατηγική σου, ακόμη πιο πετυχημένη!

  1. Όλα εκείνα τα συμπεράσματα που βγάζεις για κάποια με βάση το προφίλ ή τις λίγες κουβέντες που έχετε ανταλλάξει, είναι απλές υποθέσεις. Να θυμάσαι πως χρειάζεται αρκετός χρόνος μέχρι να καταφέρεις να γνωρίσεις κάποιον, καθώς και να του «συστήσεις» τον πραγματικό εαυτό σου. Οι άνθρωποι είναι πολυεπίπεδοι για αυτό και οι σχέσεις μας καταλήγουν να γίνονται τόσο πολύπλοκες. Το καλύτερο βήμα για να γνωρίσεις κάποια και να διαπιστώσεις αν όντως σε ενδιαφέρει, είναι να της προτείνεις να βγείτε.
  2. Μπορεί να θεωρείς πως οι πιο δυνατοί… γυπαετοί είναι εκείνοι που δεν τρώνε «άκυρο», όμως, ειλικρινά, οι καλύτεροι… μπαλαδόροι είναι εκείνοι που έχουν μάθει πώς να διαχειρίζονται την απόρριψη προς όφελός τους. Είναι οι ίδιοι που γνωρίζουν πως δεν χρειάζεται να παίρνουν τα πάντα προσωπικά. Μπορεί ένα «άκυρο» από κάποια που σε ενδιαφέρει να είναι πραγματικά λυπηρό, όμως, αυτό θα δυναμώσει χρόνο με το χρόνο την αυτοεκτίμησή σου. Κάθε «όχι» που νομίζεις πως μπαίνει εμπόδιο στο δρόμο σου, είναι αυτό που σε φέρνει πιο κοντά στην εμπειρία. Επιπλέον, όταν κάποια δεν ενδιαφέρεται, απλώς «δεν ενδιαφέρεται». Δεν είναι απαραίτητο να κάτσεις να αναρωτηθείς ιδιαίτερα το «γιατί».dates
  3. Το «μαγικό» με τα dates μέσω app, είναι το γεγονός πως το δικό σου μονοπάτι και το μονοπάτι ενός ατόμου που υπό άλλες συνθήκες ουδέποτε θα «μπλεκόταν» με το δικό σου, εντέλει συναντήθηκαν! Αυτή η χρυσή τομή στο χρόνο, είναι η ευκαιρία σας να ανακαλύψετε το «διαμάντι» που κρύβει ο καθένας μέσα του. Και ο μοναδικός τρόπος να το καταφέρεις αυτό, είναι να προσκαλέσεις την άλλη σε ένα ραντεβού. Τότε θα έχεις το χρόνο να βρεις και τα ελαττώματα αλλά και τα προτερήματα που μπορεί στο μέλλον να την αναδείξουν στη «βασίλισσά» της καρδιάς σου.
  4. Μην ξεχνάς πως όσο κάνουμε πράγματα που αγαπάμε, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας τείνει να έρχεται στην επιφάνεια. Μην αφήσεις το ανελέητο dating να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου. Συνέχισε να είσαι εξίσου ενεργός και αφοσιωμένος και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σου. Έτσι θα «μαζεύεις» και υλικό για τις αμήχανες πρώτες συζητήσεις στα ραντεβού σου.
  5. Να έχεις πάντα στο μυαλό σου τι ακριβώς θέλεις. Όσο πιο συγκεκριμένος είσαι με το τι θέλεις, τόσο πιο εύκολα θα το βρεις. Ψάχνεις την αδελφή ψυχή σου; Ψάχνεις μία φίλη με… προτερήματα; Γνωρίζοντας τι θέλεις, θα εστιάσεις καλύτερα και σωστότερα στο… ψάξιμο, θα αποφύγεις τις κρυφές «παγίδες» και θα εξοικονομήσεις μπόλικο χρόνο.


Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Ντιέγκο Μαραντόνα: Δικάζονται οι ύποπτοι για το θάνατό του
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
Θρήνος στον αθλητισμό: Πέθανε ξαφνικά στα 42 του ο σύντροφος της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
O ιστορικός αγώνας της Ελλάδας με το Καζακστάν με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός και Περιστέρι – Τενερίφη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved