5 tips για το πιο «pro» ραντεβού

5 tips για το πιο «pro» ραντεβού

Προφανώς και δεν υπάρχει καμία καταγεγραμμένη συνταγή επιτυχίας.

Υπάρχουν όμως κάποια «κόλπα», τα οποία θα σε βοηθήσουν να παίξεις την καλύτερη «μπάλα» στο γήπεδο του πρώτου ραντεβού. Σε μία προσπάθεια να βοηθήσουμε όλους εσάς τους φίλους εκεί έξω, σημειώσαμε τα πιο SOS από αυτά. Φίλε μου, πάρε χαρτί και μολύβι και κράτα σημειώσεις!

  1. Το γοργόν και χάριν έχει #ΝΟΤ

Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, «το καλό πράγμα αργεί να γίνει», όπως σοφά έλεγαν και οι παλιοί. Στο φλερτ ο χρόνος είναι σύμμαχος. Εκμεταλλεύσου όλες τις online πλατφόρμες που διαθέτεις για να «ζεστάνεις» την κατάσταση, να μάθεις καλύτερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να δημιουργήσεις ένα πιο άνετο και οικείο κλίμα. Μην βιάζεσαι να περάσεις στο «ψητό… δηλαδή το ραντεβού. Ωστόσο, πρόσεξε μην σε «προσπεράσει» η κατάλληλη στιγμή για να της προτείνεις να βγείτε.

  1. Έχεις κάτι να προτείνεις;

Όχι, γιατί αν δεν έχεις, πρέπει να βρεις κάτι άμεσα. Αν δεν έχεις ιδέα πού να την πας, ρώτα τους κολλητούς σου ή ψάξε στο ίντερνετ. Μην κάνεις, όμως, με τίποτα το λάθος να της προτείνεις να βγείτε χωρίς να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου. Φαντάζομαι πως δεν θες να μπεις στην άβολη συζήτηση του «πού θα πάμε τώρα;». Προτείνοντας ένα καλό μέρος για φαγητό ή ποτό, δείχνεις αρκετά «περπατημένος», γνώστης, άντρας που ξέρει να παίρνει πρωτοβουλίες και αναμφίβολα γοητευτικός.

  1. Σαν στο σπίτι σου

… αλλά σε καμία περίπτωση εκεί. Με άλλα λόγια, επίλεξε ένα χώρο που γνωρίζεις, έχεις επισκεφθεί αρκετές φορές και νιώθεις άνετα σε αυτόν. Συγχρόνως με εσένα όμως, πρέπει να νιώθει και εκείνη εξίσου άνετα και πίστεψέ με, για πρώτο ραντεβού το σπίτι σου είναι το πιο ακατάλληλο μέρος. Σε ένα δημόσιο χώρο θα νιώθει πολύ πιο ασφαλής και δεν θα της περάσεις τα λάθος μηνύματα.

  1. Επιβεβαίωσε!

Η γιατροί και οι οδοντίατροι το κάνουν! Εσύ γιατί όχι; Το να τηλεφωνήσεις για να επιβεβαιώσεις το ραντεβού, υπογραμμίζει με έμμεσο τρόπο τη συνέπεια, την υπευθυνότητα, άρα και την ωριμότητα που σε διακατέχει. Το πρόβλημα είναι πως κανείς πια δεν το κάνει. Με το που την καλέσεις για να επιβεβαιώσεις το ραντεβού, θα έχεις ανέβει τουλάχιστον ένα level στα μάτια της.

  1. Φόρα τα καλά σου!

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να δείχνεις σαν μοντέλο που «απέδρασες» από τη σελίδα κάποιου περιοδικού, αλλά πρέπει να ξέρεις πως οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στις λεπτομέρειες, ειδικά όταν πρόκειται για κάποιο ραντεβού. Αυτό, λοιπόν, πρέπει να κάνεις και εσύ. Πιο συγκεκριμένα, φρόντισε να είσαι καλά ξυρισμένος, με πεντακάθαρα χέρια (είναι από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν) και παπούτσια. Πάρε και τη γνώμη ενός φίλου για να σιγουρέψεις πως το συνολάκι που επίλεξες σε αναδεικνύει και είσαι έτοιμος!



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved