6 (εκνευριστικές) συνήθειες που πρέπει άμεσα να κόψεις!

6 (εκνευριστικές) συνήθειες που πρέπει άμεσα να κόψεις!

Πρώτα σου βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι λέει το πόπολο φίλε μου, αλλά θα είναι κρίμα ένα χούι να σου «βγάλει την ψυχή».

Μερικές φορές -όσο αμελητέα και αν φαίνονται- μερικά πράγματα είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά. Μαζέψαμε λοιπόν τις έξι πιο κοινές κακές συνήθειες που μοιραζόμαστε οι άντρες μεταξύ μας και μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα ντόμινο μικροπροβλημάτων, που θα πέσουν… να μας πλακώσουν. Στην τελική, 30 φτάσαμε (λέμε τώρα), ώς πότε πιστεύεις θα συνεχίσεις να τρως τα νύχια σου;

1. Για αρχή, αν τρως τα νύχια σου, σταμάτα

synitheia1

2.Κάνεις «κλακ» τα δάχτυλά σου

synitheia2

Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ. Αναφέρομαι σε αυτό τον ήχο που κάνεις και ανατριχιάζει τους άλλους. Ακόμη και αν αυτός δεν είναι ένας καλός λόγος να το σταματήσεις, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως με τα χρόνια τα άκρα σου θα πρηστούν και δεν θα είναι το ίδιο δυνατά. Ο μύθος περί «αρθρίτιδας» ωστόσο δεν ισχύει.

3. Δεν κοιμάσαι αρκετές ώρες

synitheia3

Φρόντισε να το ρυθμίσεις επειγόντως. Η έλλειψη ύπνου εκτός από το να σε μετατρέπει κάθε πρωί σε «ζωντανό νεκρό-ζόμπι», που δεν μπορεί να απολαύσει τη μέρα, είναι αιτία για καρδιακές παθήσεις, πίεση και κατάθλιψη. Σταμάτα να ανεβοκατεβάζεις την οθόνη του κινητού σου πριν κοιμηθείς. Η ακτινοβολία κάνει ακόμη χειρότερα τα πράγματα. Ξεκίνα την προσπάθεια δημιουργώντας μία ρουτίνα γύρω από τον ύπνο και παραμένοντας συνεπής σε αυτή.

4. Χαμήλωσε τα ακουστικά σου

synitheia4

Ναι, μερικά πράγματα αν δεν τα ακούς στο τέρμα δεν έχουν την ίδια αξία αλλά έχει αποδειχθεί πως η ιδανική ένταση για το ανθρώπινο αυτί είναι τα 60 ντεσιμπέλ. Στα 75 ντεσιμπέλ που συνήθως φτάνει ένα μέσω ηχείο είναι σα να έχεις στα αυτιά σου μία ηλεκτρική σκούπα. Αν είσαι συνηθισμένος σε τόσο δυνατές εντάσεις να ξέρεις ότι λίγο πριν τα 70 θα έχεις έρθει ήδη αντιμέτωπος με προβλήματα ακοής, ενώ πιθανότατα να φτάσεις και σε σημείο να μην ακούς καθόλου.

5. Πίνεις πολύ αλκοόλ

synitheia5

Δεν μιλάμε τώρα για τις μπύρες που πίνεις με τους κολλητούς μία στο τόσο για να ξεσκάτε. Έρευνα έχει αποδείξει πως όσοι άντρες καταναλώνουν πάνω από 14 ποτά σε εβδομαδιαία βάση είναι πιθανό σε μεγαλύτερες ηλικίες να παρουσιάσουν κάποια ασθένεια σχετική με τα νεφρά, προβλήματα με το πεπτικό σύστημα ή την καρδιά, τα οστά ακόμη και κάποια μορφή καρκίνου.

6. Τρως γρήγορα

synitheia6

Δύσκολα τα πράγματα για εσένα, φίλε μου, που καθαρίζεις περήφανα πρώτος το πιάτο σου. Όσο πιο γρήγορα τελειώνεις το γεύμα σου τόσο πιο πιθανό είναι να ξαναπεινάσεις μετά αυξάνοντας έτσι τα ημερήσια γεύματά σου και την ποσότητα τροφής που πρέπει να καταναλώνεις και ζορίζοντας τη διαδικασία της πέψης. Προσπάθησε να τρως πριν αρχίσεις να πεινάς πολύ, να… χαμηλώσεις ταχύτητα και θα δεις ότι θα είσαι χορτάτος από την πρώτη μερίδα.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved