«Θα είμαι στη Λιθουανία»
Μάχη με το χρόνο δίνει ο Νικ Καλάθης, προκειμένου να προλάβει να ενταχθεί στην Εθνική Ελλάδας και να πάρει μέρος στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας.
Ο διεθνής γκαρντ του Παναθηναϊκού υποβάλλεται καθημερινά σε δύο θεραπείες, ώστε να επανέλθει το δυνατόν αμεσότερο στη δράση μετά το οστεοχονδρικό κάταγμα που υπέστη στον αστράγαλο. Ο Καλάθης κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή με ειδική μπότα, την οποία υπολογίζεται να αφαιρέσει στις 10-15 Αυγούστου. Στα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας θα επιστρέψει στη χώρα μας, προκειμένου να επανεξεταστεί από τους γιατρούς της Εθνικής, αλλά και του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος, πάντως, ελπίζει… «Εγώ δεν πρόκειται να λείπω από τη Λιθουανία, θα τα καταφέρω», έλεγε σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινα».
Ο Νικ Καλάθης αναφέρθηκε και στην προοπτική να είναι του χρόνου στον Παναθηναϊκό συμπαίκτης με τον αδερφό του, Πατ: «Θέλω πάρα πολύ να τελειώσει το ζήτημα και ο Πατ να είναι μαζί μου στον Παναθηναϊκό, θα είναι υπέροχα».