Οι ψηλές έμειναν Γλυφάδα!

Οι ψηλές έμειναν Γλυφάδα!

Με τη φανέλα της Τερψιθέας θα αγωνίζονται και την επόμενη σεζόν οι  Μαρία Παναγιωτοπούλου, Γιώτα Δραγωνέα και Φλώρα Ζεβαχιργιάν.

Οι τρεις αθλήτριες συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα της Γλυφάδας όπως ανακοινώθηκε και επίσημα. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Τερψιθέας αναφέρει…

«Οι «υψηλές παρουσίες» θα συνεχιστούν για την Τερψιθέα Γλυφάδας στη δεύτερη χρονιά της στην Α2 κατηγορία. Οι τρεις παίκτριες που στελέχωσαν την φροντ λάιν της ομάδας την περασμένη παρθενική χρονιά του συλλόγου στην εθνική κατηγορία, ανανέωσαν την παραμονή τους με την ομάδα. Μαρία Παναγιωτοπούλου, Γιώτα Δραγωνέα και Φλώρα Ζεβαχιργιάν έμειναν για άλλη μια χρονιά στα νότια προάστια.

Η Μαρία Παναγιωτοπούλου είναι 28 ετών, έχει ύψος 1.86 και παίζει στη θέση «5». Αποτέλεσε την κολόνα της ομάδας στην πρώτη της σεζόν και συμφώνησε να παραμείνει για δεύτερη σεζόν παρ' ότι πολιορκήθηκε από τις περισσότερες ομάδες της Α1 και Α2 κατηγορίας. Εχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα των Πειραϊκού, Πανιωνίου και Πρωτέα Βούλας ενώ κορυφαία στιγμή στην καριέρα της αποτελεί η κλήση της στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Η Γιώτα Δραγωνέα είναι 27 ετών και έχει ύψος 1.82. Παίζει στις θέσεις «4» και «5» και με την εμπειρία και δύναμή της αποτελεί μια ιδανική λύση για τη ρακέτα, που θα ήθελε κάθε προπονητής. Προέρχεται από την Αμιλλα Περιστερίου και έχει μακρά θητεία στην Α2 κατηγορία σε Αγία Παρασκευή και Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Για την ομάδα αποτέλεσε προτεραιότητα η παραμονή της αφού εκτός της αγωνιστικής παρουσίας της, αποτέλεσε υπόδειγμα παίκτριας και συμπαίκτριας τη χρονιά που πέρασε.

Η Φλώρα Ζεβαχιργιάν είναι 24 ετών και έχει ύψος 1.80. Παίζει στη θέση «4» και ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις της ομάδας την περασμένη σεζόν στην Α2. Προερχόμενη από τον Πειραϊκό και με μεγάλη θητεία στην ΕΣΚΑΝΑ και με τον Ατρόμητο Πειραια, η Φλώρα «δέθηκε» από την αρχή με την ομάδα και σίγουρα έχει πολλά να προσφέρει ακόμα αφού διαθέτει σημαντικά περιθώρια βελτίωσης.

Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ανακοινώσεις για τις παίκτριες που θα παραμείνουν στον σύλλογο και για τις παίκτριες που θα αποκτηθούν».



Πρόεδρος Σαμσουνσπόρ: «Θα χτίσουμε γέφυρα φιλίας από τη Σαμψούντα μέχρι την Αθήνα»
Πρόεδρος Σαμσουνσπόρ: «Θα χτίσουμε γέφυρα φιλίας από τη Σαμψούντα μέχρι την Αθήνα»
«Δολοφόνοι από το 1939»: Οργή στην Πολωνία για το πανό των φίλων της Μακάμπι Χάιφα
«Δολοφόνοι από το 1939»: Οργή στην Πολωνία για το πανό των φίλων της Μακάμπι Χάιφα
Άντι Κάρολ: Χώρισε με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά τις επεισοδιακές διακοπές στη Μύκονο
Άντι Κάρολ: Χώρισε με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά τις επεισοδιακές διακοπές στη Μύκονο
Οι ώρες κι οι διαιτητές των αγώνων Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στα playoffs σε Europa και Conference
Οι ώρες κι οι διαιτητές των αγώνων Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στα playoffs σε Europa και Conference
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved